Forum

E-mail ım manager y...

Bildirimler
Hepsini Temizle

E-mail ım manager yerine CEO ya gitti

7 Yazılar
3 Üyeler
0 Reactions
1,039 Görüntüleme
(@sevketkaplan)
Gönderiler: 87
Estimable Member
Konu başlatıcı

[#445939]

Merhaba,

Formu oluşturan kişinin otomatik olarak manager ına mail gönderen bir wf yaptım.

Örneğin ben formu dolduruyorum benim manager ım Ali Active directoy de de manager olarak Ali görünüyor fakat

e-mail neden CEO ya organizasyon şemasının en tepesindeki isme gidiyor

Acaba User profile service te birşeyler mi ayarlamam gerekiyor

Gönderildi : 12/11/2014 14:18
(@eravse)
Gönderiler: 1749
Üye

Sayın hocam bu durum ıkı seyden kaynaklanır eger bır manager a maıl gıdıyorsa ya sızın userprofıle duzgun senkronıze olmamıstır yada ad yapısında sıkıntı vardır burda sorun yok dıyorsunuz .

ıkıncısı ıse muhtemelen 2013 workflow olarak secım yapıyorsunuz 2010 wf olarak create edın ve loo yazıp enter a basın orda find manager of this user komutuna ıstınaden tekrar deneyınız.

Normalde bu tıpte sorunlar sıkca cıkmaz ama ıyı tarafından bakın CEO aşağıda bırseylerın yapıldıgından su anda haberdar 🙂

ProfectSoft Yazılım ve Danışmanlık Hizmetleri
LogPusher & Bifyou E-Commerce System
www.profectsoft.com

Gönderildi : 12/11/2014 14:31
(@sevketkaplan)
Estimable Member
Konu başlatıcı

Espirili yaklaşımınız için teşekkürler. 🙂

WF 2010 olarak hazırlamıştım.

Sayın hocam bu durum ıkı seyden kaynaklanır eger bır manager a maıl gıdıyorsa ya sızın userprofıle duzgun senkronıze olmamıstır yada ad yapısında sıkıntı vardır burda sorun yok dıyorsunuz .

ıkıncısı ıse muhtemelen 2013 workflow olarak secım yapıyorsunuz 2010 wf olarak create edın ve loo yazıp enter a basın orda find manager of this user komutuna ıstınaden tekrar deneyınız.

Normalde bu tıpte sorunlar sıkca cıkmaz ama ıyı tarafından bakın CEO aşağıda bırseylerın yapıldıgından su anda haberdar 🙂

Gönderildi : 12/11/2014 14:44
(@serkankonak)
Gönderiler: 1339
Noble Member

Burada önemli olan find the list item alanında hangi alanları eşitlediğiniz kısmı. Yani kimin managerı sorusuna cevap oradan gelecek. Yoksa insiyatif alır seçerken 🙂

Gönderildi : 12/11/2014 14:51
(@eravse)
Gönderiler: 1749
Üye

Serkan Hocamın dediği gibi eşleştirmeniz de önemli.  http://sureshpydi.blogspot.com.tr/2013/11/retrieve-user-manager-and-send-email-in.html makalesinden de yarıdım alabilirsiniz.

ProfectSoft Yazılım ve Danışmanlık Hizmetleri
LogPusher & Bifyou E-Commerce System
www.profectsoft.com

Gönderildi : 12/11/2014 14:58
(@sevketkaplan)
Estimable Member
Konu başlatıcı

Serkan Hocamın dediği gibi eşleştirmeniz de önemli.  http://sureshpydi.blogspot.com.tr/2013/11/retrieve-user-manager-and-send-email-in.html makalesinden de yarıdım alabilirsiniz.

Çok teşekkürler deneyip sonuçları yazarım

Gönderildi : 12/11/2014 15:01
(@sevketkaplan)
Estimable Member
Konu başlatıcı

Makaleye göre yaptım

Şimdide CFO ya gitti  🙂

CFO nun altında benim manager ım var bakalım günün sonunda manager a mail gönderebilecekmiyiz.

🙂

Gönderildi : 12/11/2014 19:29
Paylaş: