Forum

Mevcut Öğedeki...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Mevcut Öğedeki Bir Veriyi Güncelleme

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
326 Görüntüleme
(@HakanSurmeli)
Gönderiler: 68
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar,

            Oluşturulan bir formdaki kayıtlı veriyi, aynı formda oluşturulan bir sayfada(Sorgu sayfasında) sorguladığımda veriler doğru halde eşleşerek geliyor. Fakat bu sayfada çekilen bir alanın değerini update etmem gerek ama etmedi... Kaydetme butonuna da bunun için "Alanın değerini "Olumlu" yap (update edilecek değer)... Fakat(Filtre Kuralı); Sendeki alan (Veri kaynaktaki eşsiz alan) ile... Bendeki alan (Bu formdaki eşsiz alan) ile eşit olan değere göre ayarla" adında bir Kural tanımladım ama yine olmadı.

 
Gönderildi : 13/08/2013 21:02

(@serkankonak)
Gönderiler: 1339
Noble Member
 

Bir form var bu form içerisinde alt formlar var. Alt formlardan birinde dışarıdan sorgu yaptığın bir dış veri var. Veriler geliyor gelen verileri düzeltip geri göndermek istiyorsun. Eğer soru bu ise, bunu form üzerinden hiçbir düzenleme yapmadan gelen verinin yerleştiği alanlarda değişiklik yapıp kaydederek yapamazsın. Ya web servis kullanarak geri göndereceksin ya da workflow ile değişikliği ilgili listeye göndereceksin.

 
Gönderildi : 15/08/2013 14:52

(@HakanSurmeli)
Gönderiler: 68
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Evet doğru tepit Serkan bey, Fakat çözümlerde; Ya web servis, yada workflow önerdiğiniz. Peki bu ikisinin kullanımı hakkında biraz daha detaylı olarak yardımcı olabilir misiniz?

 
Gönderildi : 15/08/2013 17:30

Paylaş: