Forum

İnfopath form servi...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

İnfopath form services Extranet Secondary data connection Sorunu

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
386 Görüntüleme
(@serkankonak)
Gönderiler: 1339
Noble Member
Konu başlatıcı
 

Herkese Merhabalar,moss yapılandırmasının intranet http://moss extranet adreside http://extranet.alanadi.net oldugunu düşünelim.
bir infopath formuna 2 adet veri bağlantısı ekliyorum bu veriler sharepoint listelerinden geliyor.Yalnız bağlarken xml metodunu kullanıyorum. http://moss/ik/_vti_bin/owssvr.dll?Cmd=Display&List={LİSTE-GUIDSİ}&XMLDATA=TRUE.

Bu yöntem ile intranet de hic bir problem yok ancak extranet den ulasırken bu xml türündeki data connection lar hata veriyor.Veriler gelmiyor.1 tanede dire "sharepoint liste veya kitaplığından"  veri bağlantısı oluşturuyorum bu sorun extranetde sorun çıkarmıyor.

Meramımı anlatabildimmi bilmiyorum ama sonuç olarak extranet de infopath formlarındaki 2.veri bağlantılarının XML metodu ile sağlandığında sorun yaşıyorum.(Not: XML olarak veri çekmeyi hem filtrelemeyi kullanmak açısından hem hız açısından kullanmalıyım).

Cevaplarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

 
Gönderildi : 02/06/2010 03:04

(@serkankonak)
Gönderiler: 1339
Noble Member
Konu başlatıcı
 

Son Durum: extranet mapı console dan HTTP://IPADRESI olarak düzenlediğimde sorun ortadan kalkıyor ancak tabi bu çözüm değil.Bir çok web application ı içeren bir yapı olduğunda IP yi 1 kere kullanabiliriz.Amacına ulaşmıyor.Yardım çağrısına devam..

 
Gönderildi : 02/06/2010 20:06

(@timursahin)
Gönderiler: 19
Active Member
 

IPADRESI nde sonuç iyi server isminde sonuç iyi değilse host adresine ip hostname bilgisini girmen sorunu çözecektir diye düşünüyorum.

 
Gönderildi : 18/06/2010 18:38

Paylaş: