Forum

Sınavlarla ilgili b...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Sınavlarla ilgili birkaç genel soru

5 Yazılar
2 Üyeler
0 Reactions
394 Görüntüleme
(@erhankarahan)
Gönderiler: 131
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Herkese Merhabalar;


Önümüzdeki Ekim ayı içinde MCSE sınavlarına girmeye başlıycam.Yalnız ilk defa giriyorum.Sınavlarla ilgili rezervasyon için sitede yaptığım araştırmalra dogrultusunda prometric altından randevu almaya çalışıyorum.Sitede bu konuyla ilgili bir sunumda var inceledim ve siteye kaydoldum.Yalnız randevu alma sırasında karşıma çkan bi kaç mesaj hakkında yardımlarınıza ihtiyac duyuyorum.İlk olarak aşağıdaki şekil 1 mesaj.


 


Şekil 1


Şekildeki mesaja istinaden MCP olmadığım için elimde MCP ıd bulunmuyor.İlk olarak MCP mi olmam gerekiyor? Mesaja ok diyerek devam ediyorum.Bilgileri onaylama sayfasında Second Shoot voucher number bilgisi girlmesi zorunlumu öyle bir ıd de yok. ::)  (Şekil 2)



Şekil 2


İşaretli yerlerde herhangi bir işlem yapmadan devam mı etmem gerekiyor. (MCP ıd ) Artı olarak istediğim sınavdan başlayabilirmiyim ve sınav ücretleri ne alemde?


Şimdiden Teşekkürler.


 

 
Gönderildi : 26/09/2008 02:16

(@rahmidilli)
Gönderiler: 2458
Famed Member
 

Merhabalar,

Resim 1 de MCP ID niz olup olmadığını soruyor. İlk defa girdiğinize göre boş bırakacaksınız o kısımı. Sınavı geçince size bir e-mail gelecek orada sertifikasyonunuz herşeyi olan MCP ID niz olacak. Forumda mcp id ile ilgili bilgiler vardır bakarsınız.

Resim 2 de herhangi bir promosyon numaranız varsa orada yes'e tıklıyorsunuz ve kodu girecek bir ekran çıkıyor. Second shot indirim vs. buradan giriyorsunuz. Yukarıda da dediğim gibi MCP id kısmını boş bırakıyorsunuz. İlk defa giriyorsunuz çünkü. MS sınavlarındna birisini geçince MCP olmuş olacaksınız ve MCP ID niz e-mailinize gelecek(kayıt olduğunuz e-mail-hotmail görünyor orada)

35 GBP sınav ücretleri. Forum üzerinde %10 indirim voucherları(Kodlar) vardı onları deneyebilirsiniz.

 
Gönderildi : 26/09/2008 02:22

(@erhankarahan)
Gönderiler: 131
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Anladım Rahmi hocam;


Prometric altından randevuyu alıp gerekli ödemeyi yaptıktan sonra belirlenen sınav merkezinde ve saaatinde gidp sınavımıza giriyoruz.Peki hocam ödemeyi havale yoluyla yapma gibi bi şansımız var mı?


 

 
Gönderildi : 26/09/2008 02:33

(@rahmidilli)
Gönderiler: 2458
Famed Member
 

🙂 Bu konularda da bilgi vardı ama neyse..

Sınavınızı Online alabileceğiniz gibi sınav merkezinden de alabilirsiniz. Online aldığınız zaman sadece kredi kartı ile alabiliyorsunuz. Sınav merkezi eğer satıyorsa sınavı  ve oradan alıyorsanız genelde kredi kartı ile kabul ediyorlar nakit olursada sıkıntı olmaz ama eft kabul edeceklerini zannetmiyorum.

Başarılar.

 
Gönderildi : 26/09/2008 11:15

(@erhankarahan)
Gönderiler: 131
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Teşekkürler Rahmi Hocam.

 
Gönderildi : 26/09/2008 18:50

Paylaş: