Forum

Sertifika sınavları...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Sertifika sınavları hk.

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
375 Görüntüleme
(@mertdomruk-2)
Gönderiler: 16
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba Microsoftun sertifka sınavlarına girmek ve basarılı olmak için ingilizceyi cok iyi bilmek mi gerekiyor yoksa teknik ingilizce ile sınavlar gecilebilir mi benim ingilizce iyi degil   konuları mantıgı iyi ögrenip birde teknik ingilizce ile takviye yaparsam sınavlarda basarılı olma imkanım varmı deneyim arkadasları önerilerini bekliyorum.

 
Gönderildi : 28/05/2013 14:51

(@kaanatalay)
Gönderiler: 47
Trusted Member
 

Sınavlara Türkçe olarak da katılabilirsin. Teknik İngilizce her zaman lazım olacaktır en azından okuduğunu anlaman gerekir. İnternette hangi sınava gireceksen o sınavlarla ilgili daha önceki çıkan sorular mevcut onlara çalışarak hatta ezberleyerek bile sınavları geçmen mümkün. Ama önemli olan işi öğrenebilmek. 

 
Gönderildi : 28/05/2013 15:00

(@mertdomruk-2)
Gönderiler: 16
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

İngilizce ögrenmek için uzun bir zaman gerekiyor.Peki teknik ingilizceyi geliştirecek kaynak önerebilir misiniz bende internette arayıstayım ama IT sektörüne dahil pek birşey bulamadım.Eger  bu konuda bir kaynak önerirseniz cok büyük bir iyilik yapmıs olacaksınız cok teşekkür ederim.

 

İyi günler. 

 
Gönderildi : 28/05/2013 16:40

(@ozgurmazlum)
Gönderiler: 2208
Illustrious Member
 

Hocam teknik ingilizcenizi biraz geliştirmeniz sınav için yyeterli olacaktır. Zaten soruların başıbnda hep aynı kalıplarla karşılaşırsınız şurada adminsiniz yapıda şu sürüm windows var vs gibi. Çalışmalarınızda bilmediğiniz kelimeleri not alaraka ezberlerseniz büyük ölçüde bu sorunu aşarsınız diye düşünyorum. Özellikle microsoft sınavlarında çok karmaşık bir dil kullanılmıyor.

 
Gönderildi : 28/05/2013 16:57

Paylaş: