Forum
Merhaba;
mcp.microsoft.com/mcp giriş yaptım ancak herzaman sipraiş verdigim menu bugun yoktu yerinde:)Bu gibi bir durumla karşılaşan varmı aranızda veya bunun cozumu nedir?Welcome kit Secenegi aktif olan kişiler Resim etiketleyebilirmi ?
Merhaba,
1 Temmuz'dan itibaren sadece kargo bedeli ödenen sertifikalar gönderileceğinden dolaı güncelleme yapılıyor olabilir.MCP Member Site'a girdiğin zaman sağ taraftaki açıklamayı okuyabilirsin.Artık eve beleş sertifika yok..:)
Ya da kendi sertifikanı download edip çıkartabilirsin.
yani sizdede bu secenek akftif değil:)Ms'de sanırım kriz magdurlarından sertifikalardan kargo ücreti talep ettigine gore:)Bu haberi nerden ogrendiniz kaynak alabilirmiyim?
Kaynağı MCP Member Site'ın.Yukarıda da belirttiğim gibi logon olduktan sonra sağ taraftaki uyarıyı okuyabilirsin.Ek olarak aşağıdaki linki inceliyebilirmisin?
http://www.cozumpark.com/forums/thread/105599.aspx
Peki Bu Bize Gonderilen Card'larda mı artık gonderilmiyecek?yoksa onlardamı ücrete tabi olucak?
o kısmını Microsoft'a mail atıp sorabilirsin.
