Forum

Symantec Encryption...

Bildirimler
Hepsini Temizle

Symantec Encryption Desktop hata hk.

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Reactions
750 Görüntüleme
(@hasanugur)
Gönderiler: 6
Active Member
Konu başlatıcı

[#550819]

Merhaba PGP kullanıyoruz hp ve lenova marka bilgisayarlarımız var ilk açılış ekranında şifre yazarken klavyedeki tuşları çok geç bazende farklı karakterler şeklinde algılıyor. çözümü hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olabilir misiniz?

Gönderildi : 22/07/2025 09:58
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Gönderiler: 33857
Illustrious Member Yönetici

Merhaba, bunun pek çok nedeni olabilir

Öncelikle BIOS UEFI modunda ama sizin ürün eski ise klavye uyumsuzluğu sık görünen bir sorundur. En üst sürüme geçmeniz tavsiye edilir.

Yine kurumsal seri laptoplar değil ise bu tür sorunlar oluyor, özellikle son kullanıcı serisi ürünler (işlemci, ram, fiyatından bağımsız) bu tür sorunları yaşatıyor. Bunun en temel farklı anakart oluyor. Bunu anlamak için kısa bir google araması yapabilirsiniz

Business vs. Consumer Laptops

Eğer consumer ürün ise fast boot veya secure boot' u iptal edip deneyebilirsiniz.

Ama tahminim ya laptop eski ya pgp sürümü eski, tabi görmeden bilemiyorum.

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.

Gönderildi : 22/07/2025 12:14
ibrahim yildiz
(@ibrahimyildiz)
Gönderiler: 4920
Co-Helper

Üreticiye support açın, support'unu kontrol edin, bunun farklı cihazlar için patch'leri vardı diye hatırlıyorum. Diğeri Hakan abinin dediği gibi sürüm, cihaz uyumsuzlukları.

'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.

Gönderildi : 23/07/2025 02:48
Paylaş: