Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

Hyper-V Sanal Makine Win7'de Wireless Adaptör Kullanımı

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
448 Görüntüleme
(@VolkanKORAL)
Gönderiler: 11
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba konuyla ilgili bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. İş yerinde Windows 8.1 olarak local ağda kullandığım bir pc var evde de uzun zamandır kullanmadığım bir wireless adaptör buldum. Local ağda firewall olduğu için download yapamıyorum buna da şu şekilde bir çözüm geliştirmeyi düşündüm ama düşündüğüm çözümü ne kadar hayata geçirebilirim. Hyper-v de bir sanal makine yarattım ve win7 kurdum. Windows 8.1 local ağda işimi yaparken sanal win7 üzerinde wireless adaptörümle internete çıkıp download yapmak istiyorum. Bir kaç yöntem denedim ama açıkcası beceremedim. Bana yardımcı olacak bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

 
Gönderildi : 02/09/2014 20:38

ibrahim yildiz
(@ibrahimyildiz)
Gönderiler: 4317
Co-Helper
 

Sanal wifi adaptör uyumluluğu düşüktür öncelikle driver uyumlu adamtör edinmeniz gerekiyor. Çeşitli wifi ilgili forumlarda kullanıcıların tr de mevcut adaptörler ile denemelerini bulabilirsiniz.

'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 02/09/2014 21:27

(@VolkanKORAL)
Gönderiler: 11
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

kurcalarken çözdüm.. 😀

 
Gönderildi : 02/09/2014 21:29

Paylaş: