Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

VMware- Veeam ve Siyah Ekran

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
571 Görüntüleme
(@AyhanHatipoglu)
Gönderiler: 15
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba 

Sirkete VMware 5.1 versiyonu ve sanal makinalar icin Veeam backup.kullaniyoruz. Arizalanan makinalardan bir tanesini restore etmeye calistik, Sanal makina su an acilmiyor ve console de siyah bir ekran var. Yalnizca bir tane incremental backup tan degil Mart ayindan bu yana alinmis hepsini denedik. En sonunda Full backup i restore etmeye calistik yine ayni durumdayiz. Insteant recovery ile gecici olarak ayagi kaldirmaaya calisti isek te durum ayni idi. 

 

 
Gönderildi : 07/05/2014 21:55

(@ozgurmazlum)
Gönderiler: 2208
Illustrious Member
 

Vcenter üzerinde yada esx üzerindeki bu vm ile ilgili olan eventlere bakarmısınız ekran kartı ram ile ilgili bir hatadan dolayı böyle bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Ayrıca yedeği yeni bir sunucu açarak yedek üzerindeki diski gösterip çalıştırmayı da deneyebilirsiniz.

 
Gönderildi : 08/05/2014 00:38

(@AyhanHatipoglu)
Gönderiler: 15
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba. 

Microsoft a case actik ve arastirmalar sonucunda ortaya cikan sonuc, Isletim systemi dump dosya olusturmuyor, bir cok dosya arizali durumda, cache dosyasi arizali repair yapamiyor, Bu sebepten dolayi su an yeni sunucu kuruyorum. Kotu tarafi neden oldugunu cozemedik ve Sharepoint-application server olmasi.

Umarim en kisa zamanda sistemi tekrar ayagi kaldirabilirim.

 Yardimlarin icin tesekkur ederim.

 
Gönderildi : 12/05/2014 13:55

Paylaş: