Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

Vwware dosya kopyalama hatası

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
424 Görüntüleme
(@RusenTopcu)
Gönderiler: 189
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba wmware'deki işletim sistemine dosya kopyalamak istediğim de hata alıyorum Cannot open local file for read. Aborting the drag and drop operation.

Vmware tools yüklü durumda. makinalar arasında iletişim var zaten bu sorun birden çıktı office programını vmware kopyalayıp kurulum yaptım.şimdi başka bir klasör taşımaya çalışıyorum yukarıdaki hatayı alıyorum. yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

 
Gönderildi : 21/07/2008 00:25

(@ahmet.altuntas)
Gönderiler: 70
Trusted Member
 

merhaba office  programini kurmak icin klasoru vmware kopyalamana gerek yoktu.Winiso programi ile iso yapip cd gibi gostererek te kurabilirsin.Yada madem ki pcler birbiriyle gorusuyor paylasimdan giderekte dosyaya erisip diger makineye kurabilirsin.Sanal makinede bazen boyle sorunlar cikabiliyor.Kolay Gelsin.

 
Gönderildi : 21/07/2008 01:46

(@RusenTopcu)
Gönderiler: 189
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

merhaba elbette paylaşımlada yapılabilir. değişik metodlar mevcut sadece olabilirliğini görmek amacıyla denedim şimdi yine aynı şekilde 150 MB'lık boyutunda bir klasörü kopyaladım sorunsuz kopyaladı ama daha küçük boyutta bir klasörü kopyalamaya çalışıyorum sadece onda bu hatayı veriyor.

 
Gönderildi : 21/07/2008 02:08

Paylaş: