Forum

WAC6500 Serisi 802....
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

WAC6500 Serisi 802.11ac Dual Radio Unified Pro Access Point Serisi – Akıllı Anten ve 802.11ac Access Point ile Wi-Fi Ortamınızı Geliştirin

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
879 Görüntüleme
(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
Konu başlatıcı
 

WAC6500 serisi 700’den fazla optimize edilmiş sinyal paterni sunarak yenilikçi akıllı anten tasarımı ile sektörde öncü bir Wi-Fi performansı sunuyor. Zyxel akıllı anten teknolojisi her bir istemci için anten yolunu hesap eder ve ona göre yayın yapar. Bu özellik paternleri şekillendirerek mümkün olan en iyi sinyali sunmakla kalmaz, aynı zamanda diğer wireless istemcilerden yayılan interferelerin de azalmasını sağlar.

802.11n’den 802.11ac’ye zahmetsizce taşının!

Birçok işletme 802.11n’den 11ac’a geçiş yaparken bir ikilemle karşı karşıya kalıyor, 5GHz daha yüksek aktarım hızları sunarken, daha kısa dalga boyu kapsama alanını engelliyor. WAC6500 serisinin akıllı anteni, kullanıcıları ağa başka AP’ler konfigüre etmeden veya ek AP’ler eklemeden 802.11n’den 802.11ac’ye geçirmeyi sağlar. Akıllı anten, kablosuz paternleri dinamik olarak ayarlar, hassasiyeti ve parazit direncini artırmak için daha güçlü sinyallerle performansı iki katına çıkarır.

Yoğun Ortamlar için Mükemmel Çözüm

Akıllı anten tasarımı ile WAC6500 serisi her bir istemciye en iyi servisi sunmak için dinamik sinyal paternlerini kullanır. Ek olarak, yük dengeleme ve akıllı-istemci yönlendirme gibi gelişmiş özellikleri sayesinde tüm kullanıcılara kararlı, stabil bir kablosuz erişim deneyimi sunar.

Çoklu AP Ortamlarında Kolay Konumlandırma

WAC6500 serisi, Zyxel APFlex™ özelliğiyle kurulumu olağanüstü derecede kolaylaştırır. AP kontrolörleri olan geniş WAC6500 serisi gruplar kurarken, APFlex™ akıcı ve sorunsuz kurulum sağlar, managed / standalone AP modları ile AP’lerin ağ ortamına otomatik entegrasyonu arasında basit bir geçiş yapmanızı sağlar. Çalışırken, dinamik kanal seçimi (DCS) özelliği ile sinyal girişimini azaltmak için AP kanallarını dengeler.

Esnek Kurulum

WAC6500 serisi üç basit adımda esnek tavan montajına izin verir ve özel aletlere duyulan ihtiyacı ortadan kaldırır. Ayarlanabilir braket genişliği, herhangi bir binanın yapısına uyum sağlayarak çeşitli tavan yapılandırmalarına uyacak şekilde ayarlanır. Son kullanıcı, access point kurulumunu kolayca gerçekleştirebilir, böylece ek AP’lerin konuşlandırılması için zamandan tasarruf sağlar

Gelişmiş Teknolojiler

Zyxel Wireless Optimizer (ZWO)

Zyxel Wireless Optimizer (ZWO) ilk AP planlamasını, dağıtım sırasında ayarlamayı ve bir kablosuz ağın satış sonrası bakımını basitleştiren güçlü bir yazılım aracıdır.

Wireless Layer-2 İzolasyonu

Wireless Layer-2 izolasyonu, kullanıcıların paylaşılan cihazlarına gelişmiş güvenlik için geri kalan herhangi bir özel ağa girmeden erişmelerine izin vererek istemci kullanıcıları arasındaki özel ağları korur. Ek olarak, BSS içi engelleme, aynı AP ile ilişkili farklı Kablosuz İstemcilerin birbirlerini ve birbirlerinin verilerini görmesini engeller.

ZON Utility

Zyxel One Network (ZON) programı, yöneticilerin tek bir platform üzerinden birden fazla AP’ye IP adresi atamalarını sağlar. Yöneticiler, fiziksel yüklemeden önce varsayılan IP adreslerini değiştirmek için her bir AP’ye giriş yapma zorluğundan kurtulmuş olur.

Zyxel AP Configurator

Üç kolay adımda AP’leri konumlandırın. Zyxel AP Configurator (ZAC), kullanıcıların bir profili birden fazla AP’ye kopyalayabilmelerine olanak tanıyan şablonlar oluşturarak toplu yazılım güncelleme ve profil yedeklemelerine izin vererek yapılandırma süresini ve çabasını önemli ölçüde azaltıyor.

 
Gönderildi : 15/12/2017 21:22

(@www-rizasahan-com)
Gönderiler: 18026
_
 

Bilgilendirmeiçin teşekkürler.  

1984 doğumluyum. 4 yaşından bu yana İstanbul’da yaşıyorum. Sırası ile aşağıdaki okullarda eğitim gördüm. Paşaköy ilkokulu (1990-1995) Kartal Zekeriyya Güçer İlköğretim Okulu(1995-1998) Ümraniye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü(1998-2001) Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı(2002-2004) Anadolu Ünv. İşletme Fakültesi(2006-2009) Lise yıllarından sonra bir bilgisayar firmasının teknik servisinde mesleğe merhaba dedim. Outsource olarak Citibank ytl ve bina taşınma projesinde yer alarak 8 ay görev yaptım. Bu görevden sonra şu an çalışmakta olduğum yerde bilgi işlem sorumlusu olarak göreve başladım ve 18 yıldır görevimin başındayım.

 
Gönderildi : 17/12/2017 00:08

Paylaş: