Forum
Merhaba, geçtiğimiz yıllarda mail sunucum turhost üzerindeydi, IMAP protokolü kullanmaktaydım ve kurumsal mail adreslerimle MS Teams e kişisel hesaplarla kayıt olup şirket için yazışmaları burdan yapmaktayız 2026 yılbaşı itibariyle mail hizmetimi microsoft exchange plan 1 e taşıdım fakat alan adım bu kısma geldiği için ve teams lisansımda olmadığı için kişisel kayıt yapamaz oldum bunun bi çözümü varmıdır?
Önce algının düzeltilmesi lazım, 365'e ilgili şirket domainini kaydettiğiniz için artık şirket hesapları bireysel hesap değil şirket hesabı olur dolayısıyla şirket hesaplarında lisansı atanmamış hizmetleri kullanamazsınız.
Lisansınızı değiştirebilirsiniz Exchange Online Plan 1 ile Business Basic arasında sadece 2 $ fiyat farkı var teams sınırları olmadan kullanmak için de buna değer.
'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.