Forum
Merhaba bir müşterimi 365 e taşıdım açık konuşmak gerekirse ilk defa böyle bir işlem yaptım . Deneme sürümü olarak başlamıştık 25 kullanıcılık deneme verdi . Ardından benim dikkatsizliğimden dolayı lisansı 25 kişi olarak başlattım ve fatura kesti daha ödeme yapmadım. Lisans sayısını 10 a düşürdüm ama fatura konusunda kiminle görüşebilirim .Microsoft tarafında kimseye ulaşamadım. Böyle bir durum yaşayan varmı ?
Telefonla arayın yada admin panelde yardım merkezinden billing, invoice vs yazarak talep oluşturun süreci support ile görüşerek halletmeniz lazım.
'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
İbrahim hocam yazmış zaten, office 365 admin portalda support bölümünden case açmanız yeterli, onlar eğer çözülecek bir şey ise yardımcı olurlar.
Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
Çok teşekkür ederim . Case açtım ve çözüme ulaştı .
Geri dönüş ve bilgi için teşekkürler.
Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.