Forum

Yedek Kullanılacak ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Yedek Kullanılacak Hat Önerileri

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
358 Görüntüleme
(@UgurONDUC)
Gönderiler: 89
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba;

4 farklı lokasyonda çalışan bir firmayız. SAP serverlar bir lokasyonda ve buraya TTVPN ile bağlanıyoruz. İnternet için Fiber ve Bakır hattımız mevcut. TTVPN'de bazı zaman senede 1 defa mutlaka 1 günlük sistem çalışması oluyor ve bu da bizi etkiliyor. TTVPNde arıza olduğu zaman fiber hattımızda da sorun yaşamaktayız. Bakır hatta mecbur kalıyoruz ve bunda da firewallarda ttvpn için statik routelar tanımlı olduğundan site to site yapamıyoruz. VINN ile de Vpn'e izin vermiyor. Kullanılan merkezde Cyberoam bir başka lokasyonda Zywall bulunmaktadır. Yedeğin yedeği şeklinde çalıştırmak istiyoruz. Önerileriniz nelerdir? Neler yapmamız gerekir?

 

Çok teşekkürler. İyi çalışmalar.

 
Gönderildi : 10/12/2015 10:48

(@davuteren)
Gönderiler: 1584
Noble Member
 

Telekom ya da farklı bir firmadan local erişim yedeklemesi için radyo link keşfi yaptırabilirsiniz. Radyo link de 2 türlü yapı var biri karşıdan karşıya gösterilerek diğeri radyo sinyalleri ile. sizin tercihiniz radyo sinyalleri ile olmalı. problem yaşadığınız iki lokasyon arası keşif yaptırmalısınız.

 
Gönderildi : 11/12/2015 13:37

(@m-oguzhanozkurt)
Gönderiler: 1323
Noble Member
 

Merhaba,

VINN ile VPN'e nasıl izin verilmiyor anlamadım. 3G modem kullanıyoruz ve tanımlattığım statik ip adresleri ile VPN yapıyoruz.

 
Gönderildi : 11/12/2015 16:31

Paylaş: