Forum

Dry Tek , Win 2003 ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Dry Tek , Win 2003 Server,modem ve IP forwarding

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
446 Görüntüleme
(@tariyeleyyubov)
Gönderiler: 89
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Selam Aleykum VPN baglantisi kurmak istiyorum nasil ve nerden baslayacagimi bilemiyorum.3 sehirde ofis var A B C ofisleri diyelim.Win server 2003 A sehrinde kurulu.statik IP de var tabi ki.Shimdilik kullanicilar remote desktopla B ve C sehirlerinden A ya  baglanip 1C muhasebe programini kullaniyor.remote desktop internet hizinin iyi olmamasi nedeniyle isimize pek yaramiyor.Bir sorun daha var ben ayni zamanda IP kamera kullaniyorum ve patron  B ve C sehirlerinden baglanti yapip izliyor.Beward sirketinin kameralari.Kameranin programi controlu hepsi A sehrindeki bilgisayarda.Ben modemin NAT-port  forwarding yerine ip ve port yazdim ama yeterli satir yok diyor. 32 tane tutdu D-Link modem.bi DRY TEK vigor almak istyorum ama kameralar icin port yeri cok olsun ve win 2003 server de ayni zamanda kullana bilsinler.A sehrinde internet olan 2 telefon hattimiz var.sanirim pahali DRYTEK bu uzden ben 1 hat uzerinden 1 tane drytek vigor kullanarak VPN ve IP kamera sisteminni kurmak istiyorum hangi markayi tavsiye edersiniz ? ADSL modem gereklimi drytek olursa ? pahalimi ? isime yarayan kaca olur ?. B ve C sehirlerinde ADSL modem kullaniyolar degisdirip de drytek komam sartmi yoksa dryteki direk modeme baglaya bilirmiyim hangi modemlere hangi drytek markasi baglanir ustadlardan genis bir aciklama bekliyorum.Allah hepinizden razi olsun.Onceden tesekkur ederim .

 
Gönderildi : 05/10/2011 15:07

(@ertanerbek)
Gönderiler: 4522
Famed Member
 

Üstadım DrayTek cihazları sundukları hizmetlere göre oldukça uzuc cihazlardır. Özellikle ilk alım fiyatından sonra eğitim, destek gibi kısımlara para ödemediğin için fiyatları çok daha makuldur ve uzun ömürlü stabil çalışmalarından dolayı fiyatlarını önemsemene gerek yok. İstediğin yapıyı DrayTek cihazları ile rahatlıkla kurabilirsin.

 
Gönderildi : 06/10/2011 19:53

(@tariyeleyyubov)
Gönderiler: 89
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Allah razi olsun ustadim guzel dedin de ben hangi modeli kullansam daha iyi olur.her 3 sehirde drytek vigor kullanmak zorundamiyim yoksa bi tane olursa kalan sehirlere ADSL modem kafimi? ben genis bi aciklama bekliyorum bu yonde bi de internet uzerinde ders veriyomusunuz siz? bakiyorumda benim cok sorum olucak gibi 🙂 bana aslinda cok sayida port desteyi olan ve vpn baglantisi olan drytek kafi hangi model dusuk fiyatli ? ben sitesine bakyorum da fiyat bulamiyorum hangisini seciceyimi de bilemedim  http://www.drytek.com  bu sitemi yoksa daha baskasi varmi?

  

 

 
Gönderildi : 06/10/2011 20:41

(@ertanerbek)
Gönderiler: 4522
Famed Member
 

DrayTek firmasının her ülke için bir web sitesi bulunmaktadır www.simet.com.tr ya da www.draytektr.com adresinden cihazlarla ilgili bilgi alabilirsiniz. Fiyatlar konusunda 0216 450 13 33 Arge Teknoloji ile görüebilirsiniz.

 

Yapılandırma konusunda DrayTek 2710 ( Adsl Modem VPm Router ) cihazları uç noktalar için DrayTek 2830 yada DrayTek 5300 modeli merkez için yeterli olacaktır.

 
Gönderildi : 06/10/2011 20:47

Paylaş: