Forum

ağ parolası sorunu
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

ağ parolası sorunu

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
1,552 Görüntüleme
(@DoguhanKILIC)
Gönderiler: 3
Active Member
Konu başlatıcı
 

slm arkadaşlar.  şirketimizde 17 tane windows 7 enterprise kurulu bi ağ var 24 portluk bi switch üzerinden ağı dağıtıyorum. benim pcden dosya paylaşımı yapıyorum. diğer arkadaların bağlanabilmesi için gerekli klasörlere everyone olarak sadece okuma izni verdim klasöre ve ağ bağdaştırıcı ayarlarındanda ağ paylaşımını açtım ve parola korumalı paylaşımı kapattım. fakat 5 pc haricindeki diğer pclerden ağdan dosya almak için bağlanmayı denediğim zaman ağ parolası istiyor ve sadece benim kullanıcı adım ve şifrem ile girişe izin veriyor. fakat diğer 5 pcden bağlandığım zaman herhangi bir uyarı vermeden direk dosyalar açılıyor. bu sorunu pcler teker teker bağlandığı zamanda veriyor. bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum.


not: windows güvenlik duvarı kapalı, tüm pcler aynı çalışma grubunun üyesi ve iş ağı üzerinden bağlantı kuruyorlar.

 
Gönderildi : 24/06/2010 15:58

(@sinankahraman)
Gönderiler: 5225
Illustrious Member
 

Öncelikle aramıza hoş geldiniz. Bağlanan bilgisayardaki kullanıcı adı ve parola ile sizin bilgisayarınızın kullanıcı adı ve parolasının aynı olma ihtimali ne kadar?

 
Gönderildi : 24/06/2010 16:43

(@DoguhanKILIC)
Gönderiler: 3
Active Member
Konu başlatıcı
 

teşekkür ederim hoşbulduk. diğer bağlanan pclerin kullanıcı isimleri ve şifreleri benim pcden farklı. her pc nin tek kullanıcısı var paylaşıma açık olan dosyalar benim pcde ağdan bağlandığı zaman admini ben olduğum için pc benim kullanıcı adım ve şifrem dışında herhangi bir isim ve şifre kabul etmiyor. ama ben paylaşıma açtığım dosyalara herkes rahat ulaşabilsin diye everyone izni verdim. ağdaki pclerden sadece 5 pc sorunsuz şekilde ağ parolası olmadan girebiliyo diğer pclerde ise ağ parolası istiyor. bağlanmaya çalıştığım pcdende everyone olarak denediğim zaman ise yetkili değilsiniz diye hata veriyor.

 
Gönderildi : 24/06/2010 17:35

(@ugurdemir)
Gönderiler: 9888
Illustrious Member
 

http://www.cozumpark.com/forums/post/162375.aspx


Keyifli çalışmalar.

 
Gönderildi : 26/06/2010 03:14

Paylaş: