Forum

Flashget ile ağda f...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Flashget ile ağda full download yapılıyor. Nasıl önleriz.

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
445 Görüntüleme
(@MertSert)
Gönderiler: 474
Prominent Member
Konu başlatıcı
 

Flashget ile ağda full download yapılıyor, özellikle rapidsh..c.. sitesinden linkler. Bunu ** /driver/etc'den önleyebilirmiyiz. Yoksa başka bir yolu yokmudur bu sorunumun. Flashget ile indirmeyi yapan tek bir client var, biliyorum yapan kişiyi. Kişinin dokunulmazlığa var. Ne olursa olsun farketmez. Engellemek istiyorum, resmen sömürüyor interneti. bir bat dosyasıda olabilir, clientin içinde yapacağım bir hareket te olabilir, ağdan da olabilir. Ama bir şekilde bunu önlemek, sonunu getirmek istiyorum bu sömürmenin. Kendisiylede konuştum, anlatamıyorum.


Bir yol istiyorum sizden, kökünden çözecek.


Saygılar.


 

 
Gönderildi : 05/09/2009 00:40

(@sukrukavurmaci)
Gönderiler: 138
Estimable Member
 

netlimiter tarzı bir program kullanabilirrsin ya da sisteminde jüniper tarzı bir frewall var ise frewall cihazının bant genişliğini ayarlayabilirsin.


 


Kolay gelsin

 
Gönderildi : 05/09/2009 01:14

(@rafets-ayata)
Gönderiler: 3820
Üye
 

Merhaba Sn. Mert Sert,


Mevcut networkünüz ile ilgili geniş bir bilgi verirseniz sorunuzu yanıtlamak daha kolay olurdu.


Host içerisinden engelleyebilirsiniz. Mevcut indirme yapılan sitelerin uzantılarını 127.0.0.1 verin içeriye dönük arasın o zaman isim çözümleyemeyeceğinden download yapamaz. Eğer bir firewall kullanıyorsanız onun üzerinden kuralda oluşturabilirsiniz. Veya bir filtre programı kullanarak engelleyebilirsiniz. Bunun bir çok yolu var. Önemli olan sizin network yapınız.

 
Gönderildi : 05/09/2009 01:26

Paylaş: