Forum

Superonline Fiber i...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Superonline Fiber ile Web Sitesi yayını?

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
418 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Merhaba arkadaşlar;

Şirketimizdeki web sitelerimizi kendi sunucumuz üzerinden yayınlıyoruz fakat TTNET Adsl maximum upload miktarı olan 1 mbps çoğu zaman yetersiz kalıyor, zaten 1 mbps bile olmuyor 600-700 kbps yi aşmıyor. Metro ethernet türk telekom tarafından satılıyor ancak fiyatları aşırı yüksek seviyede.

Süperonline Fiber İnternet için inceleme yaptım ve çok avantajlı olduğunu gördüm. Sizlere sorum şu olacak, Süperonline Fiber internet 20 MBPS Limitsiz UPLOAD 5 MBPS 69 TL ve ilk 2 ay 9.99 TL. Web sunucumuzdan yayın yapmak için Superonline Fiber altyapısına güvenebilirmiyiz?
Yani teknik olarak olsun, bağlantı sorunları gibi tüm şartlar gözönüne alınırsa TTNET aboneliğini bitirip Superonline hattına geçiş yapmak sizce uygunmudur? 

Yorumlarınızı bekliyorum,şimdiden tşk.

 
Gönderildi : 14/05/2009 14:20

(@ilyasYILDIZ)
Gönderiler: 441
Honorable Member
 

ISP'a web sayfanızı verin yayınlasınlar.Ayda 9.99 ne kadar da kaliteli hizmet alabileceğinizi siz düşünün!!!

 
Gönderildi : 14/05/2009 16:13

(@OnurARABACI)
Gönderiler: 389
Reputable Member
 

Superonline fiber (yani eski quicknet) her bolgede verilen bir hizmet degil, oncelikle bunu arastirmalisiniz. Quicknet'in oncelikli hedef kitlesi site tarzi toplu yasam konutlarini kapsiyor.

Ayni zamanda verilen hizmeti bir metroeth, lesadline gibi dedicated bir hat ile karsilastirmak yanlis olur diye dusunuyorum. Eger local'inizdeki mevcut bir veriyi web sitesi uzerinden paylasmiyorsaniz isp tarafindan hizmet almak en ucuz ve saglikli yol olucaktir.

 
Gönderildi : 14/05/2009 16:42

Paylaş: