Forum
Arkadaşlar Selam,
Whatsapp business hesabım ilkelere uymadığı gerekçesi ile kapandı. Ben mevcut numaramı başka bir telefonda normal Whatsapp kurup kullanabilirmiyim.? başına gelen böyle bir deneyimi olan varmı yardımcı olurmusunuz.
Çok basit bir işlem neden kurup denemiyorsunuz?
Sonuç?
Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
Hocam yasaklanan numaramı yeni cihazda normal whatsapp kurdum aktif ettim sorun yok . Kapanan whatsappı ( whatsapp business ) yeni bir numara ile açtım eski tüm yazışmalarım açıldı AMA sorun şu sohbet yedeğini google hesabıma yedekledim. Yeni cihazda o hesabı tanımladım whatsapp kurarken normal whatsapp o yedeği görmedi. Araştırdım Whatsapp Business ile Whatsapp farklı uygulamalarmış ve yedekler birbirini görmüyomuş. Şuan sorunum Whatsapp Business deki sohbet yedeklerimi nasıl normal whatsappa aktarabilirim bunun için ücretli yazılımlar var ama en iyisi hangisi araştırmak lazım sizin bilginiz var mı
Merhaba, tahmin ettiğimiz gibi numara başka bir telefonda çalıştı. Evet WP ile WPB farklı uygulamalar ondan yedekleri dönmez. Ücretli yazılımların hemen hemen hepsi iyi çalışır, en çok puan alanı satın alabilirsiniz.
Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.