Forum

Excell'de Toplamı g...

Bildirimler
Hepsini Temizle

Excell'de Toplamı gösteren özet bilginin kopyalanması hakkında

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Reactions
280 Görüntüleme
(@necatiguner)
Gönderiler: 138
Estimable Member
Konu başlatıcı

Arkadaşlar selamlar;
Excell'de sayı içerikli satırları seçtiğimiz sağ alt köşede ortalamasını, Toplamlarını görebiliyoruz. Mause ile örneğin toplamların üzerine tıkladığımızda bu alan otomatik olarak panoya kopyalanıyor ve istediğimiz yere yapıştırabiliyoruz.

Yeni kurulan bir işletim sistemi içerisinde Office 2021 Profesyonel Plus'taki excell'de bu toplam alanına tıkladığımızda kopyalama yapmıyor. Nedenini veya ne yapmamız gerektiği hakkında bilgisi olan var mı?

image

Gönderildi : 12/05/2025 11:50

Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Gönderiler: 33597
Illustrious Member Yönetici

Selam, bildiğim kadarı ile Office 2021 de bu özellik yok, office 365 sürümlerinde var, ama emin olan yazabilir.

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.

Gönderildi : 12/05/2025 12:01

(@necatiguner)
Gönderiler: 138
Estimable Member
Konu başlatıcı

Hocam selamlar;
2019 Profesyonel Plus ta bu özellik mevcut. 2021 de de olması lazım düşüncesindeyim.

Gönderildi : 12/05/2025 12:20

ibrahim yildiz
(@ibrahimyildiz)
Gönderiler: 4795
Co-Helper

Kullandığım birşey değil bilmiyorum bence mic. doc.undan doğrulayın varlığını, Hakan abinin dediği gibi olabilir çünkü 2016,2019 proplus'ın devamı 365 mso ancak 2021 değil ayrı bir üretim ağacı ürünü.

'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.

Gönderildi : 13/05/2025 01:10

Paylaş: