Forum

outlook da büy...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

outlook da büyük puntolarla mail gitmesi

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
828 Görüntüleme
(@yahyadursun)
Gönderiler: 156
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba arkadaşlar bazı kullanıcılarda şöyle bir sıkıntım var. dışarıya attığımız veya içeriden birine attığımız maillerde bizde mail içeriği normal boyutlarda görünürken karşı tarafa 100 lük bir puntoyla görünüyor ama her attıkları maillerde veya her attığımız müşterilerde değil yani nedendir çözemedim birden fazla şey denedim ama olmadı. yardımlarınız bekliyorum teşekkürler.

 
Gönderildi : 08/07/2014 02:47

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
 

merhabalar

geçenlerde buna benzer bir durum ile karşılaşmıştım ve Outlook Zoom'dan çıkmıştı. Zoom yapmış outlookta ve puntolar büyük çıkıyordu.

 
Gönderildi : 08/07/2014 12:54

(@yahyadursun)
Gönderiler: 156
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba Mümin Hocam;

 Outlook Zoom ile alakalı değil benim sorunum baktım normal görünüyor. Yazdığımız mail bizde 12 puntoda karşı tarafa gidince tamamı büyümüyor metnin sadece bazı harfleri yada bazı kelimeleri veya bazı cümleleri büyüyor. Ortamda exchange 2010 sp1 var ama aynı zamanda pop3 olarak kullanıyoruz. Fortigate 60c firewallımız var. Bu sorunu aynı müşterimin hendek ofisinde yaşadım maili başka bir outlook a kurdum oradan mail attım sorun olmadı düzgün gitti bende outlooku kaldırıp yeni den kurdum sorun düzeldi. Fakat istanbul ofisde deniyorum kaldırdım kurdum duzelmedi ve diğer kullanıcılarımdada olmaya başladı virüs taraması yaptım düzelmedi spam taraması yaptım düzelmedi hala sorunum aynı nasıl çözeceğim bilemiyorum.

 
Gönderildi : 09/07/2014 13:24

Paylaş: