Forum

Microsoft Outlook 2...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Microsoft Outlook 2010 Mail Dagitimi

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
432 Görüntüleme
(@KamilEligul)
Gönderiler: 34
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba Arkadaslar,

sirketimizde satis departmaninda calisan tüm personelin Outlook'unda Toner isminde bir Klasör var. Tüm Satis personelinin Outlook'unda Email hesaplarina baktigimda sadece kendi mail adreslerini görüyorum. Yani [email protected] mail adresi hicbirinde hesap olarak eklenmemis. Fakat tüm Outlook'lar da Toner isminde Posta bölümünden bagimsiz (ekranin sol kisminda) altta bir klasör var. Farkli müsterilerden [email protected] adresine gelen tüm siparisler otomatik olarak tüm persnelin Outlook'un daki Toner klasörüne düsüyor ve personelden herhangi biri bu maili okuduysa otomatikman tüm Outlook'lar da okundu olarak degisiyor. Satis departmanina yeni biri ise basladi ve bu Outlook'a da bu klasörün olusturulmasi gerekiyor. Toner klasörünü nasil olusturabilir ve [email protected] adresine gelen mailleri Toner klasörüne nasil paylastirabilirim?

Not: Toner klasörünün altinda 2 adet daha alt klasör var ve bu tüm calisanlarin Outlookunda ayni isimde. Yani sonradan olusturulmamis.

 
Gönderildi : 16/05/2013 15:36

(@behzadkapucu)
Gönderiler: 71
Trusted Member
 

 

http://gallery.technet.microsoft.com/office/Create-a-Custom-root-3aac61da adresinde bu iş için oluşturulmuş bir script var, inceler misiniz.

 
Gönderildi : 16/05/2013 16:15

(@KamilEligul)
Gönderiler: 34
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Maalesef link calismiyor. Yardimci olacak kimse yok mu?

 
Gönderildi : 17/05/2013 14:18

Paylaş: