Forum

outlook'ta silinen ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

outlook'ta silinen klasörü ve mailleri geri getirme

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
5,673 Görüntüleme
(@aslan322)
Gönderiler: 26
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba arkadaşlar, öncelikle yardımlarınız ve değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Postu atmadan önce çözümparkta arattım. Ama kısa ve net çözüm bulamadığım için tekrar sorma ihtiyacı duydum. Durumu şöyle anlatayım;


1- Outlook maillerimiz Win 2008 ENT ile  Excgane 2007 smtp üzerinden alınıp gönderiliyor.


2-Kullanıcılarda Outlook 2007 kurulu


 


Olay böyle gelişti: Outlook 2007'ye gelen e-mailleri kullanıcı kendine göre kendi bilgisayarında  Outlook'ta alt klasör oluşturarak ayrıştırarak, Gelen kutusundaki maillerini kendi oluşturduğu yeni klasöre taşıyor. Bir süre sonra bilgisayar ağırlaşınca yenilemek için; Bilgisayarım özelliklerden kullanıcılar kısmından domain kullanıcı profili silindi.Kullanıcı tekrar login olduğunda yeni profil yüklendi. Outlook açtığımızda Exchange'den mailler yükleniyor dedi. Yüklenen mailler Gelen kutusu ve gönderilmiş öğeler hepsi geldi. Ama asıl olan outlook'ta kendi oluşturduğu klasörler ve içindeki mailler gelmedi.


Sormak istediğim hususlar


1- 3party yazılımları denedim. Advance Outlook repair, power control, outlook recover gibi araçları denedim. Hepsi benden kaynak istiyor yani .pst file istiyor. Klasörler arşive atılmadığı için archive.pst de yok.


2-Bu durumda ne yapmalıyım?? Outlook'ta alt klasör mailleri nasıl geri getirebilirim?


3- Veri kurtmar yazılımlarını mı yoksa mail kurtarma yazılı mı? Mail kurtarma yazılımları pst file istiyor, repair etmek için herhalde.


4-Outlook'ta alt klasörler local'de pst olarak mı tutuluyor?


4-Bilgisayar formatlanmadı, sadece kullanıcı oturum profili silindi. Kurtarma şansım yüksek mi?


İnş kusruma bakmasınız. Sadece ne yapmam gerektiğini kısaca belirtirseniz çok sevinirim. Karar veremedim nasıl bi yol izleyeceğime. Çözüm parkta çok konu vardı. Silenen Alt klasörde takıldım. Şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılarımla...

 
Gönderildi : 18/04/2011 16:47

(@ufuktatlidil)
Gönderiler: 5718
Illustrious Member
 

Kullanıcı Mapi Client ise Exchange üzerinde tutulur. Exchange tarafını kontrol edin. Backup'dan dönmeniz gerebilir.

 
Gönderildi : 18/04/2011 19:01

Paylaş: