Forum

Outlook 2007 bazıla...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Outlook 2007 bazılarından gelen postaları tıklayınca hata verip kapanıyor.

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
549 Görüntüleme
(@SelcukUNAL)
Gönderiler: 319
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Günaydın Arkadaşlar,

Son 2 gündür çözemediğim acayip bir problemim var. Outlook 2007 (Güncellemeleri alınmış. Service Pack'i kurulmuş). Bu güzelim outlook'ta bazı kullanıcılardan gelen mailleri tıklayınca hemen hata verip outlook'u resetliyor. Outlook açılır açılmaz deleteye basıp sildiğimde bi sorun yok. Lakin silnmiş öğelerdeyken de tıklayınca hata veriyor. Ve hatta o kullanıcıdan gelmiş eski mailleri de tıklayınca hata veriyor. Bir de başka bir kullanıcıda da yapıyor. Şirket bünyesindeki mail hesapları bunlar. Ancak bu kullanıcılara bana mail atmalarını söyledim. Benim outlook'ta bir sıkıntı olmadı. Belli o bilgisayarda bişey var. Daha önceki aylarda da başıma gelmişti. Outlook'u kaldırıp tekrar kurmuştum. Ve hatta tüm Office'yi tekrar kurmuştum ama olmamıştı ben de bir çare Office 2003 kurmak zorunda kalmıştım. Ne acayip bir sorundur yahu. Ne yapmalıyım bulamadım.

 
Gönderildi : 20/04/2010 13:35

(@yasarkiyak)
Gönderiler: 507
Honorable Member
 

Son 1 - 2 haftadır açıkcası bende de buna benzer sorunlar oluyor.

* Sadece A kullanıcısından  B ye atılan mailler bazen (herzamanda değil) 3 tane birden gidiyor. Outlook, kurallar, vs vs hiçbir yerde sorun yok. Hiçbirşey bulamadım.

* Bir C kullanısı D ye 1 ay önce bir mail atmış. D maili okumuş ve silmiş ve mail Silinmiş lerde duruyor. Ama bir süre sonra C ye o mail için okundu maili gitmeye başlıyor ve günde bazen 100 tane okundu maili gidiyor.

* Bir E kullanıcısından F ye ekli (1 MB kadar) bir mail atıyorum gidiyor, sonra 2MB ekli atıyorum gitmiyor sonra 3MB ekli atıyorum 3 gidiyor ama 2 gitmiyor. Gitti görünüyor hata dönmüyor server dan baktığımda iletildi diyor ama mail ortada yok.

Bu ve bunun gibi anormal hatalar. 

Mail server bizde değil, ISP...

ESET var tüm clientlarda ve temiz.

??? 

 
Gönderildi : 20/04/2010 14:35

(@SelcukUNAL)
Gönderiler: 319
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Yaşar kardeşim, (samimiyetten böyle diyorum yanlış anlama)

anladığım kadarıyla senin sorunun hosting firmasından kaynaklanıyorum. Bence onları bir ara, kendinden yana hiç bir sorun olmadığı sorunun söyle, onlar da bir baksınlar yani mail server tarafında bir sıkıntı var gibi.

 
Gönderildi : 20/04/2010 14:55

Paylaş: