Forum

Kaynaklar - ortak a...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Kaynaklar - ortak alan kullanımı office 365

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
544 Görüntüleme
(@anonim)
Gönderiler: 1779
Famed Member
Konu başlatıcı
 

Günaydın sevgili çözümpark,

ortak kullanım alanı olan toplantı odalarımız için ayırma temsilcisi olarak bir çalışanı eklemiştim. tüm detaylarını görerek odaları yönetirken, aynı kullanıcı için 2. bir eposta adresi tanımlamam gerekti. bu tanımlama sonrasında oda talebinde bulunan tüm detayları yazsa bile ilgili sadece göndereni ve saat bilgisini görür hale geldi. katılımcı ve konu bilgilerine erişemez hale geldi.

 

ayırma temsilcisine her iki eposta adresinide eklediğim halde sonuç değişmedi. konuyla ilgili yada benzer bir tecrübeniz varmı?

 
Gönderildi : 16/12/2015 11:45

(@OzcanMANDIRACI)
Gönderiler: 62
Trusted Member
 

Merhaba,

 

Toplantı odaları genelde otomatik olarak istekleri kabul eder veya rededer olarak ayarlanır. Bu durumda kişi sadece kendisine ayrılan toplantı içeriğini görüntüleyebilir. Bu durumu herksin görüntüleyebileceği bir şekilde powershell komutları ile yapılabiliyor. bununla ilgili bende bir makale hazırlıyorum yakın zamanda paylaşacağım. Senin şuanki durumun için office 365'te yapılan değişiklikler bazen hemen olmuyor 1 saate kadar aktif olabiliyor belki biraz beklemen gerekebilir. Başka bir kullanıcı eklediğinde durum ne oluyor?

 
Gönderildi : 16/12/2015 12:23

(@anonim)
Gönderiler: 1779
Famed Member
Konu başlatıcı
 

oda kullanımında karışıklığa mahal vermemek adına ayırma temsilcisi atarken, otomatik kabul yerine temsilci onayını seçtim. kullanıcının her iki adresinide ilgili alana tek tek yada ikisi bir arada ekledim ancak sonuç değişmedi, tabi dediğin gibi her işlem arasında zaman geçmesini beklemedim. makalenizi takip ediyor olacağım... umarım çözümleyebiliriz.

 
Gönderildi : 16/12/2015 12:27

Paylaş: