fbpx
Anasayfa » Forum

[Çözüldü] Kurumsal mail kurulumu hk.  

  RSS
Ünal ATASOY
(@unalatasoy-2)
Üye

Merhaba  exchange üzerinden telefona mail kurulumunda sunucuya bağlanamıyor diye bir hata alıyorum .

Şirkette 100 den fazla kişinin telefonuna , bilgisayarına mail hesaplarını kurdum  girilen bilgilerin doğru olduğundan eminim kendi telefonuma hâla kuramadım her yolu denedim sunucuyu görmüyor hiç bir şekilde .. test için farklı bir çalışanın  mail adresini  denedim onda oldu ne hikmetse benim telefonum benim mail adresimi kabul etmiyor 🙂 Terzi kendi  söküğünü dikemezmiş gibi birşey yaşıyorum 🙂 benim mail adresimde birşey kapalı olabilir mi ? Exchange tarafından falan  , çünkü dediğim gibi aynı telefondan başka mail adresinlerinde sorun cıkmıyor kendı maıl adresımde kurulum yapamıyorum (:

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler .

 

Bu konu 2 hafta önce Ünal ATASOY tarafından düzenlendi
Alıntı
Gönderildi : 04/11/2019 16:59
Engin Kosova
(@enginkosova)
Üye Forum Yöneticisi

Sorun yasadiginiz user da logon to kisiti var mi? Kontrol edebilir misiniz?

****************************************************************
Probleminiz çözüldüğünde sonucu burada paylaşırsanız,
sizin ile aynı problemi yaşayanlar için yardım etmiş olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise "çözüldü" olarak işaretlerseniz
diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 04/11/2019 17:10
Ünal ATASOY
(@unalatasoy-2)
Üye

@enginkosova

Kontrol ettim farklı user la kıyaslama da yaptım aynı  logon ayarları mevcut . 

CevapAlıntı
Gönderildi : 04/11/2019 17:22
Engin Kosova
(@enginkosova)
Üye Forum Yöneticisi

Owa uzerinden uzerinden giris yapabiliyor musunuz?

****************************************************************
Probleminiz çözüldüğünde sonucu burada paylaşırsanız,
sizin ile aynı problemi yaşayanlar için yardım etmiş olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise "çözüldü" olarak işaretlerseniz
diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 04/11/2019 17:26
Uğur BURMA
(@ugurburma)
Üye Forum Yöneticisi

Sizin kullanıcı özelliklerinde Activesync açıkmı?

CevapAlıntı
Gönderildi : 04/11/2019 17:32
Ünal ATASOY
(@unalatasoy-2)
Üye

@enginkosova

Owa  üzerinden  ve bilgisayardan  giriş yapabiliyorum fakat telefonda kurulmuyor farklı adres denedıgımde kuruluyor yanlız  

Bu ileti 2 hafta önce 2 defa Ünal ATASOY tarafından düzenlendi
CevapAlıntı
Gönderildi : 04/11/2019 17:34
Engin Kosova
(@enginkosova)
Üye Forum Yöneticisi

Mailbox feature alanındaki mobile device sekmesindeki seçenekler disable mi enable mi?

****************************************************************
Probleminiz çözüldüğünde sonucu burada paylaşırsanız,
sizin ile aynı problemi yaşayanlar için yardım etmiş olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise "çözüldü" olarak işaretlerseniz
diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 04/11/2019 17:40
Recep YÜKSEL beğendi
Ünal ATASOY
(@unalatasoy-2)
Üye

@enginkosova

Hocam kapalıymış bu seçenek şimdi kurulumu tekrar denedim sorun çözüldü çok teşekkür ederim .

Birşeyin kapalı olduğundan şüpheliydim ama ne olduğunu bakmama rağmen göremedim tekrardan

teşekkürler yorumlarınız için 🙂 🙂 🙂 

CevapAlıntı
Gönderildi : 04/11/2019 17:45
Ünal ATASOY
(@unalatasoy-2)
Üye

@ugurburma

Teşekkürler sorun çözüldü burasıda aktifdi bu arada

CevapAlıntı
Gönderildi : 04/11/2019 17:45
Paylaş:

Lütfen Giriş yap yada Kayıt ol