Forum

Yandex firmalar i&#...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Yandex firmalar için kurumsal mail outlook spam hatası

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
2,842 Görüntüleme
(@mahmutcankermen)
Gönderiler: 9
Active Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar firmayı yandex kurumsala taşıdık mail.yandex.com.tr site üzerindne hiç bir sorun olmadan mail gönderebiliyorlar fakat outlook dan mail gönderince hata mesajı dönüyor direk bunu bazıları arada yaşıyor bazıları gönderirken diğerleri yaşıyor sorunun çözümü nedir acaba (Firmada fortigate kurulu) Hatayı yandex,hotmail,gmail, firma için v.s herkeze yapıyor ve mail gelmede hiç bir sorun yok

 

 
Gönderildi : 25/10/2016 15:21

ibrahim yildiz
(@ibrahimyildiz)
Gönderiler: 4304
Co-Helper
 

Bir hesabı birden çok kişide kullanıyorsanız bu yaşanabilir. Bunun dışında yandex destek ekibine yazarsanız onlar sorun kaynağını size dönebilirler.

'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 25/10/2016 22:24

(@OnurVARGUN)
Gönderiler: 157
Estimable Member
 

Aradan epey zaman geçmiş ama  ,

Yandex tarafında şöyle bir açıklama var 

Your account was marked as suspicious

Our security system flagged your account as suspicious. Usually this happens if you didn't link a phone number to your mailbox or a fake name was entered in your Yandex.Passport.

If we flagged your account as suspicious, then attempts to send emails from your mailbox will be blocked. The block will only apply to attempts to send messages; you can still log in to your Yandex.Mail and get your emails. The block will be lifted automatically in 24 hours if you don't attempt to send messages during that time. Otherwise it will be continued for another 24 hours.

To clear up this problem, enter your actual personal information on your Yandex.Passport page and link your phone number to your account on the Phone numbers page.

 

ve gerçekten işe yarıyor .

Yandex.Passport a girip kişisel bilgilerinizi ve cep telefonu bilgilerinizi doğru şekilde girerek çözüme ulaşıyorsunuz .

 

 
Gönderildi : 06/10/2017 14:18

Paylaş: