Forum

.ru uzantılı domain...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

.ru uzantılı domainlere mail atamıyoruz

7 Yazılar
2 Üyeler
0 Reactions
3,031 Görüntüleme
(@UmutKARTOPU)
Gönderiler: 172
Estimable Member
Konu başlatıcı
 
[#142309]

Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta da belirttiğim gibi .ru uzantılı domainlere mail atamıyoruz. Hata mesajı aşağıda ki gibidir.

Your message did not reach some or all of the intended recipients.

   Sent: Tue, 29 Dec 2009 08:11:21 +0200

   Subject: Test Message
 

The following recipient(s) could not be reached:

 

**@inbox.ru

   Error Type: SMTP

   Remote server (94.100..**) issued an error.

   hMailServer sent: RCPT TO:<******@inbox.ru>

   Remote server replied: 550 We do not accept mail from dynamic IPs (89.**.**.***). Please contact [email protected]

hMailServer

Sunucumuzda hmailserver yüklüdür. Herhangi bir blacklistte yer almıyoruz. Problem nedir bir türlü çözemedim, yardımlarınızı rica ediyorum.

 saygılar,
 


 
Gönderildi : 29/12/2009 11:45
(@cenkercetin)
Gönderiler: 408
Üye
 

zaten sorunun içinde cevabı vermişler..Kullandıkları Spam filtreleri ve blocklar TTNET i engellemiş..ve sanırm sizin reverseDNS kayıdınız da olmadığı için bloklanıyorsunuz.. 

 

 Remote server replied: 550 We do not accept mail from dynamic IPs..Mail çıkışınızı değiştirmeniz yada smart host kullanmanızı öneririm..

 

kolay gelsin 


Cenker Çetin

Dijital Dönüşüm Danışmanı

 
Gönderildi : 29/12/2009 11:51
(@UmutKARTOPU)
Gönderiler: 172
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Reverse dns kaydınıda yaptım mxtoolbox.com web sitesinden baktım herşey tamam görünüyor. ancak e-posta gönderdiğimizde aynı hatayı veriyor. Smart host dışında başka çözüm yolu varmı?


 
Gönderildi : 29/12/2009 16:50
(@cenkercetin)
Gönderiler: 408
Üye
 

robtex.com üzerinden çıktığınız IP bloğunu bi tarattırırmısınz? TTNET kullanıyorsanız %100 black listtesiniz zaten..ya smart host kullanacaksınız yada bir ISP ile anlaşıp araya hat çekip (Frame,Leased line,G. , xDSL) noktadan noktaya bağlantı kurup o hat üzerinden çıkacaksınız..TTNETten kesinlikle blok yersinz..


Cenker Çetin

Dijital Dönüşüm Danışmanı

 
Gönderildi : 29/12/2009 17:58
(@cenkercetin)
Gönderiler: 408
Üye
 

http://mxtoolbox.com/SuperTool.aspx?action=blacklist: cenkercetin.com bunun gibi bi deneyin mail sunucunuzu...


Cenker Çetin

Dijital Dönüşüm Danışmanı

 
Gönderildi : 29/12/2009 18:00
(@UmutKARTOPU)
Gönderiler: 172
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Dediğiniz gibi yaptım anca khiç bir black listte yer almıyoruz.


 
Gönderildi : 31/12/2009 12:41
(@cenkercetin)
Gönderiler: 408
Üye
 

session transcript'i gönderirmisiniz?


Cenker Çetin

Dijital Dönüşüm Danışmanı

 
Gönderildi : 31/12/2009 13:00
Paylaş: