Forum

EK OLARAK GELEN PRO...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

EK OLARAK GELEN PROGRAMLAR

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
390 Görüntüleme
(@yelizkaraagac)
Gönderiler: 94
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba


Konuyu bir örnekle açıklamak istiyorum. Xerox fotokopi makinası aldık cd paketinden Abby Fine Reader çıktı başka bir ürün alımında Nero çıkmış .Doğal olarak elimde faturası yok. Ben bunları lisanslı ürün olarak kullanablir miyim ?  Ve yine yalnızca 1 pc de mi kullanabilirim ?


Sorulduğunda bunun açıklamasını nasıl yapabilirim ? 


 

 
Gönderildi : 01/03/2013 16:09

ibrahim yildiz
(@ibrahimyildiz)
Gönderiler: 4309
Co-Helper
 

Bu tip yazılımlar üreticinin cihazları manage edilebilmesi için sunulan veya ücretsiz ek opsiyon olarak sunulan yazılımlar. Yani bunların lisansını cihazları alırken ödemiş gibi oluyorsunuz. Bunların lisans bilgileri üreticilerin sitelerin de, product pdf'lerin de yer alabiliyor. Bu tip döküman bilgisi lisans dosyalarına eklenebilir. Bunlar cihazların bağlanabildiği bilgisayar sayısınca kullanılabiliyor birçoğu zaten Pro değil sınırlandırılmış sürüm oluyor. Cihazların network kullanımı uygun görülmüyorsa üreticisi tarafından tek nokta da kullanmak gerekir.

'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 01/03/2013 18:01

Paylaş: