Forum

zentyal community &...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

zentyal community özellikleri hakkında

6 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
1,007 Görüntüleme
(@mehmettopcuoglu)
Gönderiler: 342
Honorable Member
Konu başlatıcı
 

selamlar herkese zentyal community'nin teknik özellikleri hakkında bilgisi olan var sa yardımını rica ediyorum. bu versiyon 25 kullanıcıya kadar limiti varmış deniyor kurdum ancak devreye almadım şirkette 40 veya 50 adet kadar client var 

 Cevaplar için şimdiden teşekkürler

 Saygılar 

 
Gönderildi : 17/05/2013 17:32

(@GuneyYETKiN)
Gönderiler: 191
Reputable Member
 

Merhaba; 

 

Merak ettim google dan baktım gerçekten güzel bir debian tabanlı paket çözüm. Herhangi bir limiti yok limitsiz open source bi yazılım.  DC, Firwall UTM, PROXY, Backup Server gibi özellikleri var tamamen ücretsiz. Fakat illaki ücret ödemek istiyorum diyorsanız geliştirici firmadan ücret karşılığı teknik destek alabiliyorsunuz yada desteği siz veriyorsunuz.

 
Gönderildi : 19/05/2013 03:47

(@mehmettopcuoglu)
Gönderiler: 342
Honorable Member
Konu başlatıcı
 

🙂 selamlar sorunum o zaten para çıkarttırabilseydim direk gider fortigate'nin en uygun seviye ürününü aldırırdım kafam kulağım rahat ederdi, ama ne yazık ki para çıkmıyor adamlardan siz bu bilgiyi nerden aldınız kaynak gösterme şansınız var mı şu an çalıştığım yer biraz sıkıntılı bu konularda devreye aldıktan sonra problem çıkarsa bu benim işimden olmama bile neden olabilir gibi 

Saygılar çok teşekürler geri dönüşünüz için 

 
Gönderildi : 20/05/2013 12:50

(@mehmettopcuoglu)
Gönderiler: 342
Honorable Member
Konu başlatıcı
 

zentyal tarafında categorized list tarafında takıldım kaldım bir türlü gelmiyor liste bilgisi olan var mı _ 

 
Gönderildi : 20/05/2013 19:26

(@mehmettopcuoglu)
Gönderiler: 342
Honorable Member
Konu başlatıcı
 

içinizde zentyal kullanan var mı acaba kafayı sıyırttı bana eth tanımlarında makine kalıyor modemler bridge modda eth ların ayarlarını pppoe ye getirip kullanıcı adı ve şifresini yazıp önce change sonra save yaptığımda save ekranında kalıyor.

 
Gönderildi : 23/05/2013 18:42

(@fatihakkus)
Gönderiler: 372
Honorable Member
 

merhaba.zentyal ubuntunun giydirilmiş hali diyebilirz.Ubuntuda ne yapabiliyorsan bundada yapabilirsin.zeyntal önceden ebox platform olarak geçiyordu.O zamanlar her şeyi ücretsizdi.böle bir çözüm arıyorsan açıkcası clearos bence daha iyi.Oda ucretli bölümleri var fakat onun ücretsiz geliştiricileri daha fazla.Aklında firewall olarak kullanmak var ise bence hiç bunlarla uğraşma pfsense gibi tamamen ücretsiz ve sorunsuz çalışan bir sistem var.file server dc vesaire içinde kur bi tane widows server olsun bitsin.

 
Gönderildi : 24/05/2013 12:02

Paylaş: