Forum

Red Hat Linux TIB D...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Red Hat Linux TIB Dosyası

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
375 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Merhaba,

Benim şöyle bir sorunum var. Hp Proliant Server ımız var ve elektrik kesintisi yüzünden üzerinde bulunan Red Hat Enterprise 5.0 Server açılmıyor.

Server da 8 tane Sas disk var ve ilk ikisi Raid 1..Geri kalan 6 disk ise Raid 0..

Elektirk kesintisi sonrasında "Kernel Panic" deyip kendini açmıyor.Bende Acronis'in usb ile boot edilebilen versiyonuyla açıp üzerinde bulunan tüm disklerin yedeğini aldım.Toplamda 400 gb a yakın tek bir tib dosyası oluşturdu...Amacım üzerindeki verileri kurtarmak..Çünkü Oracle dataları mevcut..

Tib dosyasını ,Windows bir makinede olan ve üzerinde Acronis kurulu program ile açtığımda 0 mb görüyor. Halbuki yedeği alırken bayağı zaman harcıyor..Sanırım partition ı Linux olduğundan Windows'tan açtığımda göremiyor olabilir.

Tib dosyasının içindeki verileri nasıl görebilirim? Linux 'a kurulu olan bir Acronis versiyonu ile mount etmek istesem görebilir miyim acaba?

Ya da sizlerin önerisi var mıdır ?

 
Gönderildi : 26/10/2012 17:55

(@bilgehanpoyraz)
Gönderiler: 809
Illustrious Member
 

kernel panic'te na hata kodu veriyor. Bir kod vermesi lazım size. Birde oracle dataları raid0 üzerindemiydi?

diğer yandan acronis ile alınan tib dosyasını windows üzerine mount edebilirsiniz. içeriğinide görebilirsiniz. linux diye sıkıntı olmaz.

Bilgehan

 
Gönderildi : 26/10/2012 19:13

(@hasanakgoz)
Gönderiler: 62
Trusted Member
 

Acronis'e alternatif olarak sunucuyu redhat kurulumu cd'si ile recover mod'da açıp ilgili disk bölümlerini mount ettikten sonra rysnc ile verileri kopyalayabilirsiniz.

 
Gönderildi : 09/11/2012 02:58

Paylaş: