Forum

VMware Workstation ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

VMware Workstation üzerindeki sunucular

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
327 Görüntüleme
(@HasanBaba)
Gönderiler: 6
Active Member
Konu başlatıcı
 

 İyi çalışmalar diliyorum. VMware  üzerinde aşağıda resimde görüldüğü gibi bir yapı oluşturmak mümkünmüdür.Tüm makineler Linux sunucular olarak düşünülmüştür.


Eğer mümkünse


2 Adet fiziksel ethernet kartı olan bir makinede aşağıdaki yapıyı nasıl oluşturabiiriz. VMware Workstation üzerindeki sanal ethernet ve diğer network yapılandırması nasıl olmalıdır. Bununla ilgili üsadlar örnek bir makale yada video çalışması yaparlarsa çok faydalı olacağını düşünüyorum.Zira bu konularda en ciddi , özverili ve deneyimli kişilere sahip sitelerden birisi bu site. Şimdiden ilginiz için çok teşekkür ediyoruz. Bu arada gecenin bir yarısı dahi olsa bu sitede görev yapan ve siteyle ilgili diğer arkadaşların, yazılan sorulara ,geç saat dahi olsa emek verip cevapladıkları ve göstermiş oldukları özveriden ötürü hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz.    



 

 
Gönderildi : 01/12/2009 03:25

(@ugurdemir)
Gönderiler: 9888
Illustrious Member
 

Merhaba,

VMware üzerine birden fazla nic ekleyebilmektesiniz.Linux üzerinde denemem olmadı yalnız MS tarafında çalışmakta. Fikir vermesi açısından,

http://www.cozumpark.com/blogs/3party/archive/2008/03/27/netron-g-zc-ile-nternet-denetimi.aspx  makaleyi inceleyebilirsiniz.Ayrıca forumda da biraz arama yaparsanız fazla detay bulabilirsiniz.

Keyifli çalışmalar. 

 
Gönderildi : 01/12/2009 03:31

Paylaş: