Forum

jüniper versiy...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

jüniper versiyonunu güncellemelerini nasıl yüklerim

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
396 Görüntüleme
(@sukrukavurmaci)
Gönderiler: 138
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

merhabalar değerli üstadlar öncelikle forumunuz çok yararlı sizlerden Allah razı olsun. bende ssg20 frewall vpn var. 710(0)6.0.0r7.0 (Firewall+VPN)

benim bu cihaz güncel mi? nasıl en son sürümüne yükseltirim. Yani güvenliği tam tutmak istiyorum updateleri ve upgade lerini yapmak istiyorum. daha önceki bilgi işlemci arkadaş kendini jüniper sitesine kayıt ettirmiş. ama ben kayıt ettiremiyorum user id pasword soruyor.  yani bu cihazın tüm güncellemelerini almak istiyorum. daha güvenli olsun diye. cihazdan memnunum. ancak kullanmakta sıkıntı çekiyorum. ingilizcem yetersiz geliyor. sizlerden yardım almam gerekiyor. yarıdımcı olursanız memnun olurm 

kolay gelsin iyi çalışmalar

 
Gönderildi : 08/05/2009 23:47

(@muratcan-2)
Gönderiler: 2192
Üye
 

Merhaba,


Anladığım kadarı ile juniper'ı daha önce kullanmadınız ve fazla bir bilginiz yok. Cihazınızın versiyonunu güncelleyebilirsiniz ama supportunuz var mı? Diğer arkadaşla iletişime geçin ve gerekli bilgileri öğrenin öncelikle yoksa işiniz çok uzayacaktır.


 Not: Yedek almadan cihazın güncellemelerini yapmayınız önce yedek sonra aksiyon unutmayın.


İyi çalışmalar.

 
Gönderildi : 09/05/2009 12:43

(@sukrukavurmaci)
Gönderiler: 138
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim. İşten ayrılan arkadaştan devraldım. Hiçbir döküman program ya da belge yok kurulu idi ben de sizin forumlardan okuduğum kadarı ile kullanabiliyorum. Nasıl yapacaz. Ben acemiyim de...

 

teşekkür ederim

 
Gönderildi : 09/05/2009 18:08

(@muratcan-2)
Gönderiler: 2192
Üye
 

Merhaba,


Juniper için açıkcası eğitim şart diyorum. Eğer eğitim alamazsanız danışmanlık firmalarından yardım almanızda fayda var. Juniper oturup öğreneyip türden bir firewall değil ve yanlış birşey yaparsanız ve yedeğinizde yoksa şirkette sorun yaşarsınız.


İyi çalışmalar.

 
Gönderildi : 10/05/2009 04:43

Paylaş: