BlackBerry'de aktiv...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

BlackBerry'de aktivasyon işlemi sırasında çıkan soru  

Nedim SAHIN
(@nedimsahin)
Üye

BlackBerry cihazının etkinleştirilmesi sırasında bazen bir soru görüntülenmektedir. Önemsizmiş görünen bu soruya düşünülmeden cevap verildiğinde maalesef cihazdaki tüm bilgiler silinebiliyor!

BlackBerry aktivasyonu yapmak için e-posta adresi ve etkinleştirme şifresi girildikten sonra aşağıdaki gibi bir soru görüntülenebilir:

 

“Yeni e-posta adresi belirtildi. Bu yeni kullanıcı etkinleştirilmeden önce mobil cihaz verileri silinsin mi?” sorusuna “Hayır” yanıtı verilmelidir.

Burada sorulan soru aslında cihazın fabrika ayarlarına döndürüleceğini (wipe edileceğini) belirtmektedir (Eğer fabrika ayarlarına dönülmek isteniyorsa “Evet” cevabı verilmelidir. Bu durumda cihazdaki tüm verilerin silineceği unutulmamalıdır).

“Evet” cevabı verildiği durumda tekrar onay istenir. Bu soruya da “Evet” cevabı verilirse cihaz fabrika ayarlarına döndürülür ve tüm bilgiler silinir.

Alıntı
Topic starter Gönderildi : 23/08/2009 21:35
Ugur DEMIR
(@ugurdemir)
Onursal Üye

Önemli bir nokta.Paylaşım için teşekkürler.

CevapAlıntı
Gönderildi : 24/08/2009 04:22
Paylaş: