Forum

HP P2000 Storage Co...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

HP P2000 Storage Controller Arızası

5 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
820 Görüntüleme
(@muratokur)
Gönderiler: 4
Active Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar;

Yaklaşık 6 ay önce aldığım HP P2000 Storage nin 1. Controller  kartı arızalandı. 2. Controller  kartı üzerinden serverlerim çalışmakta.

HP ye kayıt açtım ve teknik uzman uzaktan bağlanarak loglarımı aldı ve sonra beni arayarak size kargo ile Controller kartı yollayacağım dedi.

Neden siz gelip değiştirmiyoruz diye sorduğumda serverleri alırken HP Care Pack paketi almamışsınız diye cevap verdi ve şimdi kargo ile Controller  kartının kargo ile gelmesini bekliyorum. 

HP Care Pack almasak bile Serverlara HP nin yerinde müdahale etmesi gerekmiyor mu. Zor bir şey olmadığını bende biliyorum ama neden Controller kartını müşteriye değiştiriyorlar. 

HP Care Pack sadece 4 saatlik acil müdahale için değil mi ?

Teşekkürler. 

  

 

 

 

 
Gönderildi : 02/07/2014 18:14

(@erginilgaz)
Gönderiler: 164
Estimable Member
 

Merhaba ,

Care Pack paketlerinin bir çok farklı modeli var,sadece 4 saatlik müdahe gibi düşünmemek gerekir,

P2000 Storage olduğundan zaten care pack paketi olmadan satılamıyor diye biliyorum ayrıca sunucularda bile yerinde garanti varken storage tarafında böyle bir durumun oluşması ilginç,

Ürünü satın aldığınız yer ile görüşüp , üzerinde hangi garanti paketinin olduğunu öğrenmenizi tavsiye ederim,

İyi Çalışmalar.

 
Gönderildi : 03/07/2014 13:30

(@turkerata)
Gönderiler: 178
Estimable Member
 

selamlar,

 

sanırım ufak bir yanlış anlama var; alınan carepack olumlu bir durumdur.

care pack, çeşidine göre x saatte müdahale ya da çözüm sözü verir. hp ya da satın aldığınız partner ı tekrar arayıp değiştirebilecek biri olmadığını, kendilerinin yapmasını gerektiğini söylemeniz gerekiyor. saha nühendisleri arkadaşlarımız yapacaktır. 

bazen bizler kendi disk/parça değişimlerini yapabiliyoruz özellikle belirtip saha mühendisi arkadaşa ihtiyaç yok diyebiliyoruz.

 
Gönderildi : 03/07/2014 14:06

(@muratokur)
Gönderiler: 4
Active Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar;

Sonuç olarak kargo ile Controller geldi ve değiştirdim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

HP ye tekrar aradım ve sordum. Mevcut 2 adet HP DL380p serverımda yerinde destek paketi varmış, fakat HP P2000 Storage yerinde destek paketi yokmuş. Çok daha büyük sorun olduğunda Storage söküp HP onarım merkezine götürmemek için yerinde destek paketi alacağım.

 Teşekkürler.  

 

 
Gönderildi : 03/07/2014 16:58

(@turkerata)
Gönderiler: 178
Estimable Member
 

Şimdi oldu, Storage ile care pack iniz yoksa bu şekilde ürün değişimi olacaktır. yalnız unutmayın standart garantide donanım arızası olduğunda parça ellerinde yoksa beklemek zorunda kalırsınız. ilgili paket anlaşmalarında aynı gün içerisinde çözüm bile yer alabilir.

 
Gönderildi : 03/07/2014 17:39

Paylaş: