Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

merak mail server

5 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
624 Görüntüleme
(@fatihabus)
Gönderiler: 27
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar selam


baya bi uğraştan sonra merak server ımı devreye yoktum sıkıntısız çalışıyor. fakat sizlere bir sorum olacak


merak (icewarp) kurulu olan server ımda bir web server çalıştırmak istiyorum. apache yi kurdum veya iis ile de yapabilirim. ancak dışarıdaki bir bilgisayardan www.domainadım.com.tr yazdığımda merak server ın webmail sayfası geliyor. domainadım.com.tr yazdığımdada aynı şekilde hatta mail.domainadım.com.tr yazdığımda da merak server ın webmail i geliyor. bunu nasıl düzeltebilirim. ben mail.domainadım.com.tr yazdığımda webmail açılsın istiyorum www.domainadım.com.tr yazdığımda da web sitem açılsın istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.

 
Gönderildi : 24/02/2011 15:12

(@vasviuysal)
Gönderiler: 7889
Üye

(@fatihabus)
Gönderiler: 27
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

teşekkür ederim cevabın için


şöyle bir durum var 80 portunu modem den nat yaptığımda bu olay oluyor. 80 portunu kapattığımda www.domain.com.tr ve ya mail.dımain.com.tr yazdığımda sayfa gelmiyor. local de www.domain.com.tr yazdığımda adsl in arayüz sayfası açılıyor. kafayı yemek üzereyim yardımlarını bekliyorum.

 
Gönderildi : 25/02/2011 13:18

(@vasviuysal)
Gönderiler: 7889
Üye
 

oncelikle degistirebiliyorsanız adsl nin management portunu degistirmeniz gerek(yada wan tarafından web managementi kapatmak)

o zaman icerde 80 portunu yonlendirdiginiz yer gelecektir 

 

 
Gönderildi : 25/02/2011 14:08

(@fatihabus)
Gönderiler: 27
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

management portunu değiştiremiyorum.


icewarp ün kendi içerisinde web service diye birşey var. orada herhangi bir port numarası falan yok değişiklik yapamıyorum. connect dediğimde benim ipadresim yanıdada 80 yazıyor bu şekilde bağlanıyor. orayı değiştirebilsem belki de sorunum düzelecek ama olmuyor

 
Gönderildi : 25/02/2011 14:43

Paylaş: