Forum

Uyarı- bu siteyi zi...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Uyarı- bu siteyi ziyaret etmek bilgisayarınıza zarar verebilir!

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Reactions
863 Görüntüleme
(@AliEROGLU)
Gönderiler: 1
New Member
Konu başlatıcı
 

Uyarı- bu siteyi ziyaret etmek bilgisayarınıza zarar verebilir!


 


Yaptığım bir sitede bu çıkıyor ? neden acaba ? birde index.html'in içine otomatik bir tane iframe atılıyor ve atılan iframe bir siteye yönlendirildiği için virüs olarak kabul ediyor bu neden olabilir acaba ?


 


www.ozgurmasur.com < site adresi google.com'a ekledim siteyi hasarlı diye kontrol edilicek meta tag'ıda ekledim yalnız halen böle bu uyarıyı domain üzerinden nasıl kaldırırız acaba ?

 
Gönderildi : 07/08/2009 20:01

(@cihankoksalar)
Gönderiler: 27
Eminent Member
 

sitenizdeki bu uyarının nedeni sizinde belirttiğiniz gibi iframe kodudur. Bu iframe kodunu kaldırdıktan sonra google a sitenizi tekrar kontrol etmesi için talepte bulunmanız gereklidir. Gerekli kontroller 1-2 gün içinde google tarafından yapılıp eğer sorun devam etmiyorsa sitenizdeki bu uyarı kalkar. Google bu talebi gönderebilmeniz için Google Webmaster Tools servisini kullanmalısınız. (Linki: https://www.google.com/webmasters/sitemaps/ ) Eğer buraya üye değilseniz üye olup giriş yaptıktan sonra site sahibi olduğunuzuda ispatlamanız gereklidir. Daha sonra google a sitenizi tekrar incelemesi için talepte bulunabilirsiniz.

Sitenizdeki bu sorun ile ayrıntılı bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

http://www.stopbadware.org/reports/196b79f8570f696221205d0efd68c04b

http://www.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=http://ozgurmasur.com/ 

 
Gönderildi : 08/08/2009 02:40

(@mustafakasikci)
Gönderiler: 811
Noble Member
 

html sayfalarına İframe kodu atan bir virüs vardı kullandığınız sunucuya bu virüs buluşamış olabilir. yada sizin bilgisayarınıza.

 
Gönderildi : 08/08/2009 04:45

Paylaş: