Forum

Vodafone Kurumsal D...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Vodafone Kurumsal Desteği Konusundaki Tecrübeleriniz Hk.

9 Yazılar
5 Üyeler
0 Likes
1,549 Görüntüleme
(@SerkanDECEN)
Gönderiler: 4
Active Member
Konu başlatıcı
 

 

Herkese Selamlar,

 

Şirketimin mobil hatlarının sözleşmesinin yenilenmesi zamanı geldi. Mevcutta Turkcell kullanıcısıyız. Marka bağımlılığım yoktur. Hangisinden daha hizmet alırsam o firma ile çalışmak isterim. Turkcell kısımdan call center veya müşteri temsilcisi kısmında kurumsal desteklerinden bir şikayetim olmadı. Hatlarımızda, Yurt dışı açma - kapama, dondurma, yeni sim kart talebi v.s. konularda 20 dk. gibi sürede dönüş alıyorum. 

Fakat fiyat teklifleri konusunda hepimizin bildiği üzere Vodafone bu konuda Turkcell'e göre daha uygun kalabiliyor. 6 Sene öncesine kadar Vodafon'dan hizmet alıyorduk. Ancak yukarıda bahsetmiş olduğum kurumsal destekler konusunda çok problem yaşadık. Aradan uzun bir süre geçtiği için bu konuda şimdi ne durumdalar merak ediyorum. Burada yer alan değerli forum üyelerinin çoğunun kurumsal bir firmada IT bölümünde çalıştığını düşünerekten, sizlerin değerli tecrübe ve bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederim.

 

Şimdiden teşekkürler.

 
Gönderildi : 21/02/2019 12:21

(@emrahyilmaz-2)
Gönderiler: 1087
Noble Member
 

Ben de yıllardır Turkcell ile çalışıyorum. Bi ara vodafone a geçip fiyatların uygun olması için girişimde bulunmuştum. Fakat gelin görün ki daha teklif alırken bile temsilcilere ulaşamam gibi durumlar oluyordu. Bir firmada bence önemli olan problemlerin ne kadar kısa sürede çözüldüğüdür. Problem çözme aşamasındaki zaman kayıpları belki 1 yılda tasarruf ettiğiniz paradan daha çok zarar verecektir.

Bu yüzden pahalı da olsa Turkcell kullanmaktayım çünkü Turkcell kurumsal firmalar için en uygun seçenek.

Bütün hatları değil de bir kaç hattınızı Vodafone a geçirip bir süre çıkan problemlerdeki hizmet süresine bakın. Bir fikir verebilir size bu sayede.

 
Gönderildi : 21/02/2019 12:40

(@mesutsariyar)
Gönderiler: 2515
Co-Founder
 

Merhaba,

Eski bir Vodafone çalışanı olarak kurumsal tarafta destek anlamında bir sorun olmadığını düşünüyorum. Turkcellden illallah eden Vodafone a geçen, ya da vodafonedan illallah eden Turkcell e geçen pek çok örnek mevcut. Burada konu tamamen sizin iletişimde olduğunuz "account manager" olarak adlandırılan kişi ve destek tarafında size atanan temsilcinin çalışma şeklidir. Bu nereye giderseniz gidin değişmez, bu ikisi iyiyse memnunsunuzdur, değil ise değil.. 

Halihazırda vodafonedan henüz bir teklif almadıysanız birilerini yönlendirebilirim ? Ama aldıysanız hiç uğraşmayalım çünkü sisteme bir defa kiminle kaydolursanız onunla devam etmek zorundasınız genel olarak, üreticiye yapılan registration mantıgı gibi..

 

İyi çalışmalar

 
Gönderildi : 21/02/2019 12:42

(@SerkanDECEN)
Gönderiler: 4
Active Member
Konu başlatıcı
 

Cevabınız için teşekkürler Emrah Bey,

Benim düşüncem de aynı. Fiyat konusunda ne kadar cazip görünsede. Korkum, rayına girmiş şekilde giden problemsiz işleri yeniden probleme çevirmek.

 
Gönderildi : 21/02/2019 13:16

(@SerkanDECEN)
Gönderiler: 4
Active Member
Konu başlatıcı
 

Mesut Bey size de çok teşekkür ederim.

Teklif verildi. Teklifi veren KSK firması, sonuçta satış odaklı çalışan bir kurum. Büyük ihtimal satış gerçekleştikten sonra kendisini göremeyeceğim. Sizin de bahsettiğiniz gibi firmamıza atanacak müşteri temsilcisi tamamen şans olacaktır. Bu riske girmeye değer mi? düşünmek gerekiyor. 

 
Gönderildi : 21/02/2019 13:21

(@mesutsariyar)
Gönderiler: 2515
Co-Founder
 

Yapınız ne kadar büyük bilmiyorum. 100 hat ve üzeri bir kurumsanız ya da aylık 10K üzeri faturanız varsa genel müdürlük üzerinden hizmet sağlanması ve teklif verilmesi için destek olabilirim isterseniz?  Durum buysa bana bir mail atmanız yeterli

İyi çalışmalar

 
Gönderildi : 21/02/2019 16:33

(@ugurburma)
Gönderiler: 1973
Üye
 

Ben işlemlerin birçoğunu online hallediyorum. Buna simkart bağlamak dahil. Vodafone teklif aldıysanız online işlemlerini bir araştırın, neler yapabiliyorsunuz bir görün. Bu size biraz iş yükü çıkarır ama kısa sürede halletmenizi sağlar.

 
Gönderildi : 21/02/2019 17:08

(@bugraparlayan)
Gönderiler: 324
Üye
 

Selamlar,

Aslında bütün operatörler iyi , sıkıntı size bakan temsilci. Eski şirkette uzun yıllar vodafone ile çalıştık, bize bakan temsilci o kadar profesyonel çalışıyordu ki ben hiç yorulmazdım. Sonra temsilci değişti operasyonel dertlerimiz başladı. Öncelik olarak mümkünse kendinizi genel müdürlüğe bağlatın ve desteği oradan alın.

Bunun dışında siz müşterisiniz iki firmayı birbirine kırdırabilirsiniz. Daha yeni başımdan geçen bir olayı anlatayım. Vodafone bireysel Red10 paketimin tahaahüt yenilemesinde telefonda müşteri hizmetleri ile görüştüm. Fiyat olarak indirimli 69TL aylık ödeme dediler ve kabul ettim. Daha sonra aradan 15 gün geçti ve başka bir arkadaşımın aynı tarifiyeti 45TL olarak ödediğini fark ettim. Şikayetler vesayire derken en son hattı kontörlüye taşınması için talimat verdim ve turkcell tarafına geçeceğim diyince hop benim fatura oldu 45TL. Birde interneti 12GB yaptılar. Bana ilk bakan temsilci bunu dese derdim tasam olmayacaktı. 

Sistemsel problemlerde ise hattı kullananlara bir danışın derim, oturdukları yada çalıştıkları yerde hangi operatör ne kadar çekiyor. Saha personeli varsa internette sıkıntı yaşanır mı. En önemlisi transfer yaparken operatörler size ne taahütte bulunuyor. Sonra eksi artı tablo zaten çıkacaktır.

 

Oracle ACE Associate - Türkiye Hayat & Emeklilik

****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 21/02/2019 20:55

(@ugurburma)
Gönderiler: 1973
Üye
 

Şirket aylık ortalama faturanız ne kadar? Belli bir miktarın üzerindeyseniz indirim ve cihaz desteği alabilirsiniz. Müşteri temsilcileri hizmet anlayışları değişik olabiliyor. 10 dan fazla kişiyle çalıştım, kimisi çözüm odaklı, talebinize şöyle yapalım diye çözüm üretebiliyor. Kimiside prosedür odaklı olmazsa orda kesip kapatıyor konuyu. 

 
Gönderildi : 21/02/2019 23:34

Paylaş: