Forum

uzaktan konrol ekra...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

uzaktan konrol ekran izleme

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Reactions
351 Görüntüleme
(@mustafabel)
Gönderiler: 68
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

merhabalar;


 iki şubeli bir lokasyonda bir şubede çalışan makinaların ekranlarını izlemek ve gerektiğinde o anki ekran görüntülerini kayıt ekmek istiyorum.bu işlemleri yaptığımda makinasına bağlandığım kişinin hiçbir şekilde haberi olmasını istemiyorum.


 


Bu konuda bana önerebileceğiniz bir program var mıdır? (ücretli veya ücretsiz)   yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

 
Gönderildi : 29/05/2012 20:48

(@KeremSugle)
Gönderiler: 51
Trusted Member
 

Merhaba; piyasada o çeşit program çok ama habersiz izleme kanuna aykırı ve suç olarak geçiyor.Mahkemede herhangi bir delil değeri görmediği gibi aynı şekilde karşı tarafın size dava açmasına sebep olur.

  ObserveIT diye bir programın seminerine katılmıştım bir çok fonksiyonu var isterseniz bir araştırın,aynı zamanda Dameware programı ile hem uzaktan destek sağlaya bilir hemde karşı tarafın ekranını izleyebilirsiniz ama yukarda bahsettiğim unsurlara dikkat edin daha sonra baş ağrısı olarak size geri dönmesin.

 
Gönderildi : 29/05/2012 20:56

(@mustafabel)
Gönderiler: 68
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

merhaba


öncelikle ilginize teşekkürederim.


diğer taraftan kanuni taraftan bir sıkıntı olacağını sanmıyorum bu programı firma sahibi elemanları takip etme adına kullanacak.

 
Gönderildi : 29/05/2012 21:27

(@KeremSugle)
Gönderiler: 51
Trusted Member
 

   Malesefki firma sahibide olsanız kullanıcıya izlendiğini belirtmeden ( sözleşmede vs dede olur ) izlerseniz sıkıntı doğurur.Firma sahiplerinin hakları olduğu kadar kullanıcılarında hakları mevcut kanuni olarak. İş kanuni boyuta giderse haklıyken haksız çıkma ihtimaliniz doğar bunun için iyi düşünmek gerek

Saygılar

 
Gönderildi : 30/05/2012 01:09

Paylaş: