Forum

DNS_PROBE_FINISHED_...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

[Çözüldü] DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG Hatası

serdaratacan
(@serdaratacan)
Üye

Arkadaşlar Merhaba

Yapıdaki tüm bilgisayarda ağ var ama chrome üzerinden nete girmek istediklerinde DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG bu hatayı alıyorum. Fortinin üzerindeki Dnsler çalışmıyor olabilir mi . 

Alıntı
Topic starter Gönderildi : 02/08/2021 16:31
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Kıdemli Üye Yönetici

Merhaba,

Evet forti DNS lerde sorun var, şu anda telegram grubundanda bu konuda şikayetler geldii.

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 02/08/2021 17:57
serdaratacan
(@serdaratacan)
Üye
Gönderen: @hakanuzuner

Merhaba,

Evet forti DNS lerde sorun var, şu anda telegram grubundanda bu konuda şikayetler geldii.

Hakan Hocam ne yapacağız ben 8.8.8.8   8.8.4.4 yapsam birşey fark edermi.

CevapAlıntı
Topic starter Gönderildi : 02/08/2021 18:07
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Kıdemli Üye Yönetici

DNS olarak firewall değil Windows Server' ı kullanabilirsin.

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 04/08/2021 10:49
Paylaş: