Forum

office365 exchange ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

office365 exchange online 2. hesap ve pop3 kurma sorunu

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
336 Görüntüleme
(@selimcebesoy)
Gönderiler: 1
New Member
Konu başlatıcı
 

merhaba,

Outlook 2010 da kurulu olan bir exchange hesabım bulunmakta. 2. hesabında exchange olarak kurdum fakat 2. hesabı seçip mail gönderdiğimde gönderilen mail 1. hesabın gönderilmişine düşüyor. Bu işlemi farklı bi profil oluşturup düzelte bildim. 2. hesabı pop3 olarak kurmak istediğimde ise smtp de account şifresi istiyor. Şifreyi doğru giriyorum ama yine istiyor. öğrenmek istediğim konu ise bu aynı profilde 2. maili exchange olarak kurduğumda gönderilen mail 2. hesabın gönderilmiş klasörüne düşmesini sağlayabilir miyim yada pop3 olarak kurdugumda smtp de neden account şifre istiyor. 

şimdiden teşekkür ederim..

 
Gönderildi : 10/04/2015 15:55

(@abdullahnalcaci)
Gönderiler: 144
Estimable Member
 

Selim bey,

Denetim masasında posta'dan Outlook profilinizi silin. - !Hesabınıza ait .ost dosyanızı silmeden yeniden kullanabilirsiniz tekrar yüklemeniz gerekmez. Boyut çok büyük değilse tercih sizindir.

Outlook isminde yeni bir profil ekleyin. 1. Hesabınızı tekrar ekleyin (eklerken eski ost dosyanızı tekrar gösterebilirsiniz) Hesap ekleme işlemi bittiğinde en son pencerede başka hesap ekle seçeneği çıkacaktır bu seçeneği kullanarak  eklemek istediğiniz 2.Posta hesabınızı Exchange olarak eklediğinizde sorunsuz çalışacaktır. 

 İki Exchange hesabı bu şekilde eklenmediği zaman sorun çıkıyor.

 
Gönderildi : 16/04/2015 22:00

Paylaş: