Forum

mobil cihazları tak...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

mobil cihazları takip etme

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Reactions
628 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 
[#453639]

Merhaba

sistemde mobil cihazlarla exchange 2010 sistemine bağlanıp maillerine bakıyorlar. bu cihazların veri akışını takip edebilirmiyiz. virüsten kuşkulanıyoruz.


 
Gönderildi : 28/01/2015 16:20
ibrahim yildiz
(@ibrahimyildiz)
Gönderiler: 4920
Co-Helper
 

Bunu kurumsal antiviruslerin mobile agent'larını kullanarak sağlamanız daha doğru olur. Sanırım siz mobile kullanımı kapatmak da istiyordunuz. Mobile server-agent yazılımları genelde envanter bazlı çalışır ve size yeterli güvenliği sağlamaz bu iş antiviruslerin işi. Trendmicro, mcafee de felan ucuza tekil mobile sürümlerde var.


'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 28/01/2015 21:08
(@m-oguzhanozkurt)
Gönderiler: 1322
Noble Member
 

Webroot antivirüsü incelemenizi tavsiye ederim.


 
Gönderildi : 28/01/2015 23:16
Paylaş: