Bildirimler
Hepsini Temizle

owa sorunu  

  RSS
adembatman
(@adembatman)
Üye

exchange 207 kurulu bır servarda owa calıstıgımızda kullanıcı adı ve sıfre penceresınde kullanıcı adı ve sıfre yazıyoruz acılıyor owa ama ıconlar X seklınde bozuk gozukuyor orengın bır maıl attıgmızda ınbox a maıl dustugunu goruyoruz ama ınbox tıkladıgımızda kesınlıkle acılmıyor sadece ınboxda degıl herhangı bır ıconu tıklasakda acılmıyor hıcbırsey yardım edermısınız lutfen neden olabılır yada ne yapmalıyım

Alıntı
Gönderildi : 05/08/2008 01:22
CozumPark
(@cozumpark)
Onursal Üye Yönetici

Merhaba ,


Internet Explorer olarak ne kullanıyorsunuz ?? 6.0 ???  7.0  ??  activex enabled durumdamı ??


internet explorer  > Tools >  internet options > Security  > Custom Level  > Medium veya low   a çekeren denermisiniz


  

CevapAlıntı
Gönderildi : 05/08/2008 01:53
adembatman
(@adembatman)
Üye

İe 7 ve İe 6 de da denndi aynı sonuc internet options da ki bütün gerekli ayarlar yapıldı sonuc aynı:(

CevapAlıntı
Gönderildi : 05/08/2008 02:08
Cevdet CIFTCI
(@cevdetciftci)
Üye

iisten kaynaklı bir sorun gibi geldi bana incelemende fayda bide outlook anywhere yapılandırmanı kontrol et.

CevapAlıntı
Gönderildi : 05/08/2008 17:19
adembatman
(@adembatman)
Üye

sorunu iss tekrar kurup dizinleri olusturarak duzelltım herkeze cok tesekkur ederım

CevapAlıntı
Gönderildi : 06/08/2008 01:56
CozumPark
(@cozumpark)
Onursal Üye Yönetici

Geri bildiriminiz için biz Teşekkür ederiz..

CevapAlıntı
Gönderildi : 06/08/2008 12:21
Paylaş: