Forum

exchange ortak imza
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

exchange ortak imza

5 Yazılar
5 Üyeler
0 Likes
341 Görüntüleme
(@yalcinasig)
Gönderiler: 118
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

tüm kullanıcıların eposta imza kutularında görünecek ortak bir imza şablonu oluşturmak istiyorum.

nasıl yapabilirim ? 

 
Gönderildi : 10/08/2012 18:20

(@www-rizasahan-com)
Gönderiler: 18026
_
 

Merhaba,
Exchange versiyonunuz nedir?

1984 doğumluyum. 4 yaşından bu yana İstanbul’da yaşıyorum. Sırası ile aşağıdaki okullarda eğitim gördüm. Paşaköy ilkokulu (1990-1995) Kartal Zekeriyya Güçer İlköğretim Okulu(1995-1998) Ümraniye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü(1998-2001) Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı(2002-2004) Anadolu Ünv. İşletme Fakültesi(2006-2009) Lise yıllarından sonra bir bilgisayar firmasının teknik servisinde mesleğe merhaba dedim. Outsource olarak Citibank ytl ve bina taşınma projesinde yer alarak 8 ay görev yaptım. Bu görevden sonra şu an çalışmakta olduğum yerde bilgi işlem sorumlusu olarak göreve başladım ve 18 yıldır görevimin başındayım.

 
Gönderildi : 10/08/2012 18:26

(@ugurdemir)
Gönderiler: 9888
Illustrious Member
 

Disclamer kullanabilrsiniz  bu durumda.

 
Gönderildi : 10/08/2012 20:47

(@canbolat)
Gönderiler: 1253
Noble Member

(@MuratYaman)
Gönderiler: 104
Estimable Member
 

Merhaba benim kullandigim ortak imza yi gonderebilirim size isterseniz fakat ortak imzayi kullanabilmek icin active directory tarafindaki kullanicilarin ozellikleri bolumunde cogu bilgiyi (adres telefon vs) girmis olmaniz gerekmektedir exchange in yaptigi bunlari active directory den sorgulayip eklemek.

Ornek disclaimer;

 <html>
<br>
<font size="3">
<b>
%%displayname%%
</font>
<br>
<font size="2">
%%title%%
<br>
Adres: FİRMA İSMİ A.S. %%office%% / %%street%%
<br>
Telefon: %%phone%% / Faks: %%fax%%
<br>
Gsm: %%mobilephone%%
<br>
Web: <a href="http://www.FİRMA İSMİ.com.tr" target="_blank">www.FİRMA İSMİ.com.tr</a>
</font>
</b>
<br>
<br>
<img src="http://www.FİRMA İSMİ.com.tr/FİRMA İSMİ_logo.jpg">
<br>
<font size="1" color="gray">
<hr>
Yasal Uyari:
<br>
Elektronik postalar ve beraberinde iletilen tum bilgi, onay ve her turlu formattaki dosyalar size FİRMA İSMİ A.S. ( "FİRMA İSMİ" ) tarafindan asagidaki hukum ve kosullara gore iletilmektedir.
<br>
1. Bu e-postada yer alan bilgiler gizlidir ayrica kisiye ozel olabilir ve sadece gonderildigi kisi ya da kuruma veya bu bilgileri kullanmaya ya da almaya yetkili diger kisilere ozeldir.
<br>
2. Eger siz dogru kisi degilseniz, bu e-postayi aciklamak, kopyalamak, dagitmak ya da icerigine istinaden islem yapmak tumuyle yasaktir ve kanuna aykiri olabilir. Bu nedenle bu e-postayi yanlislikla aldiysaniz, bu durumu derhal gonderene haber veriniz ve bu e-postayi derhal siliniz.
<br>
3. Bu e-postanin tarafiniza yanlislikla iletilmis olmasi yuzunden e-postanin gizli ve kisiye ozel niteligi kaybolmaz ya da bu niteliginden vazgecilmez.
<br>
4. FİRMA İSMİ, bu e-postada yer alan bilgilerin ya da e-postanin kendisinin usulune gore ve/veya tam iletiminden ya da e-postanin alinmasinda yasanan herhangi bir gecikmeden sorumlu degildir.
<br>
5. FİRMA İSMİ bu e-postanin icerigi ile ilgili olarak hic bir hukuksal sorumlulugu kabul etmez.
<br>
6. FİRMA İSMİ, virus filtreleme uygulamakla birlikte, bu e-postanin virus icermedigini garanti ya da temin etmez.
<br>
<br>
Disclaimer:
<br>
E-mail communications, including any information, consent and file attached thereto, are transmitted to you by FİRMA İSMİ A.S. ("FİRMA İSMİ") on the following terms and conditions.
<br>
1. The information contained in this e-mail is confidential and may be legally privileged, and is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed and others authorized to use it or receive it.
<br>
2. If you are not the intended recipient, you are hereby notified that any disclosure, copying, distribution or taking action in reliance of the contents of this e-mail is strictly prohibited and may be unlawful. If therefore you have received this e-mail in error, please notify the sender immediately and then delete it.
<br>
3. Confidentiality and legal privilege are not waived or lost by reason of mistaken delivery to you of this e-mail.
<br>
4. FİRMA İSMİ is not responsible for the proper and/or complete transmission of the information contained in this e-mail or of the e-mail itself nor in any delay in its receipt.
<br>
5. FİRMA İSMİ does not accept any form of legal responsibility for the content of this e-mail.
<br>
6. Whilst FİRMA İSMİ does employ virus filtering, it provides no guarantee or warranty that the e-mail is virus-free.
<br>
</font>
</html>

 
Gönderildi : 11/08/2012 01:13

Paylaş: