Forum

Exchange 2010 owa s...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Exchange 2010 owa sorunu

6 Yazılar
4 Üyeler
0 Reactions
427 Görüntüleme
(@sezgi_dogan)
Gönderiler: 50
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba;

 

Exchange 2010 sunucuma owa ile sorunsuz bir şekilde erişim sağlayabiliyorum.Fakat owa ekranında seçeneklere girmek istediğim zaman aşağıdaki hatayı almaktayım.Bu sorunu nasıl aşabilirim.

 İyi Çalışmalar..

404 - File or directory not found.

The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

 

 
Gönderildi : 16/03/2012 23:36

(@evrenbanger)
Gönderiler: 2439
Üye
 

IIS sinizi kontrol edermisiniz ?

 
Gönderildi : 17/03/2012 00:36

(@sezgi_dogan)
Gönderiler: 50
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba;

 

İss kontrolumu yaptım fakat sorun devam etmekte.Nasıl bir yol izlemeliyim.

 
Gönderildi : 17/03/2012 00:39

(@evrenbanger)
Gönderiler: 2439
Üye
 

owa adresi olarak ne kullaniyorsunuz

mail.sirket.com/owa seklinde denermisiniz ? onemli olan sondaki /owa yi eklermisin ?

 
Gönderildi : 17/03/2012 01:23

(@huseyinsevin)
Gönderiler: 821
Prominent Member
 

OWA dizinini resetleyebilirsiniz.

 
Gönderildi : 17/03/2012 15:59

(@bugrakeskin)
Gönderiler: 5088
Illustrious Member
 

Merhaba,

seçenekler kısmı ECP directory ı ile ilişkilidir. bu nedenle ister console üzerinden owa / ecp dizinlerini resetlemeniz ya da exchange management shell ile ECP virtual directory sini silip yeniden oluşturmanız büyük ölçüde çözüm olabilir.

New-EcpVirtualDirectory

Remove-EcpVirtualDirectory

 

 
Gönderildi : 19/03/2012 17:14

Paylaş: