Forum

gelen mailin spama ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

gelen mailin spama dusmesi

21 Yazılar
4 Üyeler
0 Likes
685 Görüntüleme
(@YasinCeliloglu)
Gönderiler: 123
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Recep Bey cevabınız için teşekkür ederim. Ama zaten content filter da bunların ruleları tanımlı. Resimli logo olarak signature olarak var ama bu bizim diger yazıstıgımız dıger fırmalarda ve kendimizdede var. Esasında karsı tarafada bu konuyla ilgili bir mail gonderdim. Ama sorun sizinde tahmin ettiğiniz üzere karşı tarafla alakalı olabilir. Ama kendi gmail hesabımdanda kendime bır maıl gonderdim ve spama dustu sonra yine approved follow list e ekledim yine düştü.Bunların hepsini Trend Micro üzerinden yapıyoruz acaba düzgünmü calışmıyor

Merhaba,

Gelen maillerin içerisinde imza olarak bir resimli logo veya http link varmı acaba? Bazen bu tip içeriklerde spam veya zararlı içerik olarak algılanıp spam folder'ına gönderilebiliyor outlook tarafından ve safe liste almak pek işe yaramayabiliyor. Böyle bir durum varsa karşı taraftan * bu imzayı silip veya sadece text içerecek şekilde düzenleyip göndermesini isteyebilirmisiniz? Belki sorun böyle çözülebilir. Böyle bir sorunla sık sık karşılaştığım için mail imzalarını resimsiz ve http linksiz hale getirmelerini öneriyorum herkese.

Saygılarımla. 
Not: * karakterini Oğlum koydu sildim neden siliyorsun diye kızdı bende onu kıramadığımı için silmeden gönderdim. 🙂 

 
Gönderildi : 27/09/2010 13:47

(@recepyuksel)
Gönderiler: 1893
Üye
 

Merhaba,


Bende bir dönem symantec bright mail kullanmıştım ama anlattığım şekildeki gibi bir çok e-mailin hem symantec tarafında hemde outlook tarafında spam olarak algılanıp spam folderlarına düştüğüne çok tanık oldum. Outlook içerideki share point sisteminden gelen içeriğinde veya subject kısmında http link olan maillere hiç acımıyor direk spam'a yolluyor, Exchange tarafındada spam mail değerlerini biraz düşürün belki buda çözüm olabilir(5-6 gibi degerlere indirip bir deneyin). Bu şekilde outlook'daki spam dışında Exchange'inde size hiç ulaştırmadığı önemli mailler olabilir bad mail folderları içerisinde onlarıda gözlemlemenizde arada bir göz atmanızda fayda var.


Saygılarımla. 

************************************************************
Probleminiz çözüldüğünde sonucu burada paylaşırsanız,
sizin ile aynı problemi yaşayanlar için yardım etmiş olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise "çözüldü" olarak işaretlerseniz
diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
************************************************************

 
Gönderildi : 28/09/2010 02:06

Sayfa 2 / 2
Paylaş: