Forum

Magazalarımızda mai...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Magazalarımızda mail gönderememe sorunu

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
365 Görüntüleme
(@RusenTopcu)
Gönderiler: 189
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba,


 Magazalarımızın bir kısmında son zamanlarda mail akısında bir problem yasamaktayız.pop3 yapılandırılması var.Hesap ayarlarını sına yaptıgımda


Hatayı asagıya yazıyorum.


Sınama eposta iletisini gonderin:Belirtilen sunucu bulundu ancak sunucudan bir yanıt gelmedi.Lütfen baglantı noktasının ve SSL bilgilerinin dogru oldugundan emin olun.Bu ayarlara erismek icin bu iletisim kutusunu kapatın ve daha sonra gelismis sekmesindeki diger ayarları tıklayın.


Giden posta sunucusunu(smtp) bulun:Outlook giden posta sunucusuna SMTP baglanamıyor.Lütfen giden posta sunucusu alanındaki sunucu adını dogrulayın.Bilgi dogruysa iletisim kutusunu kapatın.diger ayarları tıklatın ve gelismis sekmesindeki baglantı noktasını ve SSL bilgilerini dogrulayın.


problem bu.telekom tarafıyla görüstük ama onlar bizim tarafta bir sorun yok diyorlar.Bu problemin kaynagı nedir yardımlarınızı bekliyorum.

 
Gönderildi : 01/10/2009 20:23

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
 

merhabalar


ip'ler statik mi yoksa dinamik mi?


dinamik ise telekomun uygulamasına takılıyor olabilir.


kolay gelsin

 
Gönderildi : 01/10/2009 20:33

(@RusenTopcu)
Gönderiler: 189
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba,


telekomdan alınan sabit ip var.localde ip yapılandırılması dinamik.Bununla ilgili telekomla görüsüyorum ama sorun yok diyorlar.sorunu nasıl cözerim.tesekkür ederim.

 
Gönderildi : 01/10/2009 21:10

Paylaş: