Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

ip blacklist

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Reactions
340 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Merhaba:


Sistemimizde exchange 2003 server var ve 1 haftadır mail atmada problem var.İp yi kontrol ettiğimde pek çok blackliste girmiş olduğunu gördüm.Birçoğundan ip yi çıkardım ama aşağıda şekilde gösterilen yerlerden ip yi çıkaramıyorum.Bunun için para istiyolar.Bunun başka bir yolu varmı?



Özellikle son 3 ünden çıkaramıyorum.Uceprotectl3 olanların detailine baktığım zaman aşağıdaki şekil ile karşılaşıyorum.



Expressdelisting available butonuna bastığımda ise para talep ediyor.İp yi bu blacklisten çıkarmak için başka bir yol bilen varsa yardımlarını bekliyorum.Kolay gelsin.

 
Gönderildi : 28/09/2009 18:12

(@cevdetonurozcelebi)
Gönderiler: 50
Trusted Member
 

  Uce black list paralıdır doğru . Türk Telekom dahil genel olarak isp ler bu siteyi önemsemezler.Gördüğüm kadarı ile Spamcop ta da varsınız.


Spamcop size asıl sorun olan blacklist olabilir.Relay ayarlarınıza bakmanızı tavsiye ederim.Turk Telekom adsl üzerinden yapıyorsanız server


yönetimini bu sorunlar la diğer netlere göre daha sık karşılaşırsınız.Uce den çıkmak için sadece para göndermeniz gerekir.Başka bir yolu yok


İyi çalışmalar.

 
Gönderildi : 28/09/2009 18:20

(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Evet ADSL üzerinden yapıyoruz.Smtp relay testi yaptım internet üzerinden problem gözükmüyo.Başka nerden bakabilirim relay de açık varmı diye.Teşşekür ederim.

 
Gönderildi : 28/09/2009 23:49

Paylaş: