Forum

OWA da inbox boş g&...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

OWA da inbox boş görünüyor.

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
413 Görüntüleme
(@mustafadogan)
Gönderiler: 290
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

merhaba, kullanıcılarımızdan bir tanesinin Outlookunu exchange olarak tanımladım. varolan maillerini pst file ından çektim. ancak owa üzerinden baktığımda inbox boş görünüyor oysa outlook da mailler var. owa da görünen sadece gönderilmiş ve silinmiş klasörler iletileri. ne yapabilirim?

 
Gönderildi : 16/09/2009 19:43

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
 

merhabalar


localde outlook üzerinde mailler pst'de tutuluyor olmasın, kontrol edermisiniz.


kolay gelsin

 
Gönderildi : 18/09/2009 12:13

(@mustafadogan)
Gönderiler: 290
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

hayır önceden pop3 olarak tanımlıydı. pst nin yedeğini aldım ve outlook u exchange olarak tanımladım. iletileride import ettim. outlook da herşey normal. ama owa dan bakınca sadece silinmiş ve gönderilmiş öğeler görünüyor.


şunu denedim outlook da inbox da görünen ama owa da görünmeyen bütün mailleri inbox altında bir klasör açtım o klasöre mailleri attım. owa dan bakınca hem inbox altındaki klasör hemde içindeki ilteleri görebildim. ama yeniden inbox a taşıdığımda owa da mailler görünmüyor.

 
Gönderildi : 18/09/2009 13:58

(@kahvecionur)
Gönderiler: 73
Estimable Member
 

Merhabalar,

 Bu konu ile ilgili benim de sorularım olacak. Maillerinin çoğu exchange üzerinde tutulan bir kullanıcım var. Fakat Owa`ya girdiğimde sadece yeni gelen iletiler görünüyor. Okunmuşlar ve outlook da mevcut olanları göremiyorum. Bunun sebebi ne olabilir acaba ?

Teşekkürler

 

 
Gönderildi : 29/04/2010 14:27

Paylaş: