Forum
Merhaba arkadaşlar. Ccna sertifikası için güvenilir işin ehli bir kurs arıyorum. Aktif çalıştığım için online olarak alabilirim. Tavsiye edebileceğiniz bir platform var mı? Çok teşekkürler.
Merhaba, Morten, BT Eğitim iyidir, ama online eğitim var mı onlar ile görüşmen gerekli. Aksi halde udemy deneyebilirsin.
Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
@hakanuzuner yanıt için teşekkür ederim abi, söylediklerine bir bakacağım. Bilişim academy nasıldır deneyimi olan var mı acaba?
Hiç bilmiyorum bilişim akademi nasıl, ondan iyi veya kötü demem doğru olmaz ama morten iyidir, şöyle düşün normalde bize rakip, yani bende network işi yapıyorum (eğitim vermiyoruz yanlış anlama olmasın) ama işini iyi yapan insanlara hakkını veririm.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
@hakanuzuner bilgilendirme için teşekkür ederim abi. Mortem ile iletişime geçtim. Yüz yüze ve online eğitim verdiklerini söylediler ve bir teklif gönderdiler. Biraz tuzlu gibi geldi bana ama piyasayı bilmiyorum açıkçası. Sonuç itibariyle patronum ile görüşeceğim umarım kabul eder 🙂
Kalite ucuz olmaz. Kolaylıklar.
@erkisi yıllar önce patronum olmayan yoneticim ama şimdi patronum olan şahıs da para ise para eğitimse eğitim demisti. Şirketlerimiz el değiştiginde biraz sistemi yönetmek için eksiklerim vardı fırsata çevirim demiştim. Ama kurs fiyatları gelince yan çizdi.
O zamandan beri iş başa düştü.
O zamanlar cozumpark bile yoktu 😀
@eroldursun bizim patron bey sağolsun onayladı. Gerekli sınıf koşulları sağlandığında (sanırım 4 kişiden fazla olması gerekiyor) haber verecekler. Deneyimlerin sonucu bana ne tavsiye edersin abi. Sistem tarafına elim daha yatkın network bilgimi de güçlendirmek istiyorum. Son zamanlarda yapay zeka - otomasyon konusu da ilgimi çekiyor.